Paremat kirjeldust ei oska siia kuidagi panna, aga äkki keegi teab millest see tuleneb?

zumm, zumm ?the0ne kirjutas:Esimene pidur teeb pidurdamisel "mesilase" häält, piduriks on Avid juicy 5.
No mitte otseselt zumm zumm, aga midagi "põrina" ja zumina laadset sealt tuleb. Ja asi ei ole ainult pikkadel laskumistel, mida tugevamalt vajutad seda valjumaks läheb ka hääl. Kui see rootori eripära siis miks seda häält teeb ainult esimene?UrmasL kirjutas:zumm, zumm ?
imelik jah....
the0ne kirjutas:Vabalt veeredes ei käi vastu ja pidurid on uued (alla 100km sõitnud), et puhastamisega ei hakkaks küll jamama. Aga kui te arvate et see normaalne esipiduri puhul et ta "sumiseb", eks ma siis püüa ära harjuda. Lihtsalt siiani sai V-pidurit kasutatud ja ketas uus asi, ei tea veel täpselt kuidas asjad käivadTänud vastajatele
Või kui ise tahad proovida, siis tee nii nagu minu 21.08 postituses kirjas (siinsamas üleval pool)veiko kirjutas:Klotsid käivad vastu ketast. Vii ratas hooldusesse.
Mul ka AJ 5, sumiseb- põriseb ka pikkadel laskumistel kergelt, kuigi 2000km seljataga. Pidurdab hästi, ei kurda.the0ne kirjutas:Esimene pidur teeb pidurdamisel "mesilase" häält, piduriks on Avid juicy 5.
Paremat kirjeldust ei oska siia kuidagi panna, aga äkki keegi teab millest see tuleneb?