![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Kummaga - raamiga või mõlgiga?AndreK kirjutas:Eile juhtus selline asi, et õnnestus nippel panna. Selle tulemusena pani lenks pikki raami ülemist horisontaalset toru ja tekitas sinna mõlgi, mis on umbes 2 mm sügav, 3 mm lai ja 4 mm pikk. Raamiks palju kirutud Classic Kinesium (ise olen rahul). Kas kellelgil on selllise asjaga kogemust
Eelmisel aastal tegin oma Comp Raceinguga sama asja läbi. Mõlgi mõõtmed võid vähemalt 5-ega korrutada (kiirus oli 52km/h). Kuna ratas on mulle ainult treening(võistlus)vahendiks, siis kaubandusliku välimuse rikkumise pärast kaua ei põdenud. Tänaseni ei ole raamiga mingeid komplikatsioone olnud. Ainult mõlgi ohu pärast lenksu üles tõsta ei soovita, sõidu asend läheb sellega kõrgemaks. Ma mõtlen juba lenksu veel madalamale laskmise peale (Alvar, kui mäletad, siis soovitasid seda mulle juba kevadel - pidin liiga püsti ratta peal olema).AndreK kirjutas:Eile juhtus selline asi, et õnnestus nippel panna. Selle tulemusena pani lenks pikki raami ülemist horisontaalset toru ja tekitas sinna mõlgi, mis on umbes 2 mm sügav, 3 mm lai ja 4 mm pikk. Raamiks palju kirutud Classic Kinesium (ise olen rahul). Kas kellelgil on selllise asjaga kogemust
Ma olen loll ja aus inimene - kusjuures ei mäletaOliver kirjutas: Eelmisel aastal tegin oma Comp Raceinguga sama asja läbi. Mõlgi mõõtmed võid vähemalt 5-ega korrutada (kiirus oli 52km/h). Kuna ratas on mulle ainult treening(võistlus)vahendiks, siis kaubandusliku välimuse rikkumise pärast kaua ei põdenud. Tänaseni ei ole raamiga mingeid komplikatsioone olnud. Ainult mõlgi ohu pärast lenksu üles tõsta ei soovita, sõidu asend läheb sellega kõrgemaks. Ma mõtlen juba lenksu veel madalamale laskmise peale (Alvar, kui mäletad, siis soovitasid seda mulle juba kevadel - pidin liiga püsti ratta peal olema).
endal sama raam ja umbes sama suur mõlk. tuli ka kukkdes TEC`i 2. etapil, aga mitte lenksuga (ei teagi mis tegi)AndreK kirjutas:Eile juhtus selline asi, et õnnestus nippel panna. Selle tulemusena pani lenks pikki raami ülemist horisontaalset toru ja tekitas sinna mõlgi, mis on umbes 2 mm sügav, 3 mm lai ja 4 mm pikk. Raamiks palju kirutud Classic Kinesium (ise olen rahul). Kas kellelgil on selllise asjaga kogemust
Aga mingeid probleeme pole seoses sellega tekkinudmtb kirjutas:endal sama raam ja umbes sama suur mõlk. tuli ka kukkdes TEC`i 2. etapil, aga mitte lenksuga (ei teagi mis tegi)AndreK kirjutas:Eile juhtus selline asi, et õnnestus nippel panna. Selle tulemusena pani lenks pikki raami ülemist horisontaalset toru ja tekitas sinna mõlgi, mis on umbes 2 mm sügav, 3 mm lai ja 4 mm pikk. Raamiks palju kirutud Classic Kinesium (ise olen rahul). Kas kellelgil on selllise asjaga kogemust
kiirus oli suht suur
45km/h, grupi 2 sõitja ja järsku põõsasteshästi läx viga eriti ei saanud
Selgus, et see "huijunn" ei ole midagi muud, kui tugev kummi lint teibitud ümber selle koha, kus lenks vastu raami käib.smile kirjutas:AndreK kirjutas:Tänud, rahustasite mind maha. Lisaks saan HE mingi spets liimitava kummi-plastmassi huijunni, mis siis ülalnimetatud kohale kleebitakse.
Endal juhtus ka midagi taolist äsja...Ehk räägid sellest "huijunnist" lähemalt? Mis kasu sellest on?