Amordi pumpamine
- meetodimees
- Rattur
Amordi pumpamine
Tere,
küsin kuidas pumbata RockShox Reba Race´i amorti? Kas ülemisest või alumisest ventiilist? Palju rõhku?
Tänud!
küsin kuidas pumbata RockShox Reba Race´i amorti? Kas ülemisest või alumisest ventiilist? Palju rõhku?
Tänud!
Rentida carbon raamiga "L"" suurus võistlusrattad: MTB Scott Scale; Scott Spark ja MNT Scott Foil ning rentida MTB rattakohver "Scicon". Info tel. 56 41 3OO
Re: Amordi pumpamine
Kõigepealt on sul vaja amordipumpa !
Manuali amordi kohta leiad www.sram.com
Manuali amordi kohta leiad www.sram.com
Ehk leiad siit abi.meetodimees kirjutas:Tere,
Tänud!
- meetodimees
- Rattur
Pump on olemas, tänud vastuste eest - sain abi.
Küsin veel: amordis on õhku kehakaalule vastavalt, rattapeal olles vajub amordi käik kokku (ca. 3-4cm) ja on nii ka sõidu aeg. Kas see on okey või peab lukustatud amordi käik olema siledal teel sõites maksimaalselt väljas?
Küsin veel: amordis on õhku kehakaalule vastavalt, rattapeal olles vajub amordi käik kokku (ca. 3-4cm) ja on nii ka sõidu aeg. Kas see on okey või peab lukustatud amordi käik olema siledal teel sõites maksimaalselt väljas?
Rentida carbon raamiga "L"" suurus võistlusrattad: MTB Scott Scale; Scott Spark ja MNT Scott Foil ning rentida MTB rattakohver "Scicon". Info tel. 56 41 3OO
Lukustatud amort ei tohiks rohkem kui paar mm kokku vajuda lihtsalt peal istudes. Kui aga amort lahti, siis tava maastikusõidu jaoks on hea, kui amort vajub sadulas istudes kokku 15-20% amordi käigust, ehk siis näiteks 100mm amordipuhul 15-20mm
Ratas on minu hobi, mitte elu
No ei jää meelde, kas ülevalt ja alt
või alt ja ülevalt.
Kuhu enne pumbata?
või alt ja ülevalt.
Kuhu enne pumbata?
Ma olen alati pumbanud lguses ülemise ja siis alumise. Õnneks on nüüd solo air.
Youtuubis on selline video, kas tegumood ka õige ei tea https://www.youtube.com/watch?v=9KN5eaX_WFA
Muusika oli kohutav