Maillard hammakate pakk
Maillard hammakate pakk
Kes aitaks hüva nõuga, kuidas saada maha Maillardi 6-ne hammakate pakk? Saan aru, et selle jaoks mingit erilist tööriista vaja. Kas see eriline tööriist võiks ühtida tänapäevaste standarditega? Sest tundub, et see Maillard on aastakümnete tagant.
Re: Maillard hammakate pakk
Kas sa seda proovisid, et ühega hoiad kinni ja teisega keerad lahti.Jaazza kirjutas:Kes aitaks hüva nõuga, kuidas saada maha Maillardi 6-ne hammakate pakk?
Kui ma ei eksi, siis kaks väikseimat hammakat on keermestatud.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Eip, seda ei proovinud, ent kõlab hüva nõuna. Elik rattapoodi tehnikute juurde abi nõutama? Sest endal küll kahte ketipiitsa ei ole..mart kirjutas:Kas sa seda proovisid, et ühega hoiad kinni ja teisega keerad lahti.Jaazza kirjutas:Kes aitaks hüva nõuga, kuidas saada maha Maillardi 6-ne hammakate pakk?
Kui ma ei eksi, siis kaks väikseimat hammakat on keermestatud.
[quote="Jaazza" endal küll kahte ketipiitsa ei ole.. [/quote]
Saab ka ühega - kett tagant suurimale hammakale, hoiad vändaga vastu ja ketipiitsaga keerad väikseimat hammakat vastupäeva.
Saab ka ühega - kett tagant suurimale hammakale, hoiad vändaga vastu ja ketipiitsaga keerad väikseimat hammakat vastupäeva.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Tirrivõti peab olema spetsiaalne. Eelmiste nõuannetega saad hammakad maha, aga tirr iseenesest jääb rummu keermele.