Kobakäpp nagu ma olen, suutsin rp2-l seest selle seibihunniku lauapeale pillata . Loomulikult olid seibid hunnikus. Nüüd oleks vaja need seibid kuidagi õigesse järjekorda saada.
On keegi seda varem teinud ja oskab kogemusi jagada? Või leidub mõni nii tark, kes suudab loogika abiga õige järjestuse välja mõelda? Ja kui sügavale toru sisse see tablett lükata tuleb? Igalpool skeemide peal on see umbes toru keskel, aga ega ta vabatahtlikult seal olla ei taha
Ma olen aru saanud, et Eestis ei ole ühtegi rattapoodi, kus foxi amortide hooldusega tegeletakse, või on tekkinud mõni? Kui kuidagi muudmoodi ei saa, siis varuvarjandiks on üks jube tark tsikkli amortide mehhaanik...vaevalt minu rp2 keerulisem on, kui tipp motokrossi amordid.
fox rp2
Re: fox rp2
KristjanS lahendab su mure (või ei lahenda)
Ma tahtsin seda sama öelda. Vii sinna(rattapood start!) ja vaatame mis saab, ütles ta üks kord mulle.andresle kirjutas:KristjanS lahendab su mure (või ei lahenda)
Team Vänt
Stardini ei jõudnud, kuna see asub minujaoks piisavalt kaugel!
Suutsin endale selle amordi ehituse ja põhimõtte selgeks teha, lõpetuseks pidi ikkagi see motomees mind natuke aitama (ühe vajaliku tööriista ja lämmastikuga). Ühesõnaga nüüd on amort jälle töökorras. Kui kellelgi mõne sarnase amordiga probleeme tekkib, siis Soome saatmine minumeelest küll vajalik ei ole, kõik on võimalik ise ära teha!
Kui mõistusest puudu jääb, siis mul on amordi sisu enam-vähem peas, võin leiutamise vaeva vähendada.
Suutsin endale selle amordi ehituse ja põhimõtte selgeks teha, lõpetuseks pidi ikkagi see motomees mind natuke aitama (ühe vajaliku tööriista ja lämmastikuga). Ühesõnaga nüüd on amort jälle töökorras. Kui kellelgi mõne sarnase amordiga probleeme tekkib, siis Soome saatmine minumeelest küll vajalik ei ole, kõik on võimalik ise ära teha!
Kui mõistusest puudu jääb, siis mul on amordi sisu enam-vähem peas, võin leiutamise vaeva vähendada.
Peaasi, et si**a lendab! MTB