Mul on võimalik saada kasutatud, kuid korralik, ShimLX esivahetaja. Kahjuks on see 34,9mm raamile. Omal aga on 31,8mm raam. Kas on võimalik seda asetada väiksemale raamile paigaldades raami ja vahetaja kronsa vahele plastmassist või kummist vahemuhv? Jääb see hoidma?
Siblik
Shimano LX vahetaja suur..
Re: Shimano LX vahetaja suur..
mine mõnda korralikku rattapoodi ja osta adapter 34,9->31,8, v+ oli vist 20 eeku, ise ostsin enne rakveret.Siblik kirjutas:Mul on võimalik saada kasutatud, kuid korralik, ShimLX esivahetaja. Kahjuks on see 34,9mm raamile. Omal aga on 31,8mm raam. Kas on võimalik seda asetada väiksemale raamile paigaldades raami ja vahetaja kronsa vahele plastmassist või kummist vahemuhv? Jääb see hoidma?
Siblik
Uuem rippuv deore saab pakendis kaasa vahetükid.
Deore 511 front derailleur: Compatible With Three Frame Tube Sizes
Without ring spacers the derailleur mounts to 34.9mm frame tubes.Clamp spacers allow the derailleur to be mounted to 28.6 or 31.8mm frame tubes.
Neid vist V+ realiseeribki.
Deore 511 front derailleur: Compatible With Three Frame Tube Sizes
Without ring spacers the derailleur mounts to 34.9mm frame tubes.Clamp spacers allow the derailleur to be mounted to 28.6 or 31.8mm frame tubes.
Neid vist V+ realiseeribki.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.