Ma olen tähele pannud, et olen oma maastikuratta keti puhastamise ja õlitamise osas omamoodi sõltuvusse sattunud. Nüüd on asi nii hulluks läinud, et peale igat sõitu nühin/puhastan/õlitan. Nats haige vist? Kas ma sellega äkki vaesele ketile liiga ei tee?
Olukorra teeb minujaoks aga eriti piinarikkaks asjaolu, et hiljuti soetasin endale maanteeratta, mille keti kallale pole veel julgenud minna. Kett juskui vajab puhastamist, kuid seni pole suuremat nühkimist ette võtnud. Äkki keeran veel oma suure hoolitsusega midagi kihva. Oskab ehk keegi soovitada, kui tihti maanteeratta ketti puhastama/õlitama peaks. Ette tänades.
Tarvi
Keti hooldus. Kui tihti?
Re: Keti hooldus. Kui tihti?
Ei läe liiale ma usun ise puhastan ka iga kord peale sõitu!Kui puhastada mingi spets vedelikuga(mingi kange kraam on),siis tuleb arvestada sellega et tuleb panna rohkem õli!Tarvi Hirv kirjutas:Ma olen tähele pannud, et olen oma maastikuratta keti puhastamise ja õlitamise osas omamoodi sõltuvusse sattunud. Nüüd on asi nii hulluks läinud, et peale igat sõitu nühin/puhastan/õlitan. Nats haige vist? Tarvi