Keti hooldus. Kui tihti?

Remont ja hooldus
Vasta
Tarvi Hirv
Rattur

Keti hooldus. Kui tihti?

Postitus Postitas Tarvi Hirv » 09. 05. 2005. 21:32

Ma olen tähele pannud, et olen oma maastikuratta keti puhastamise ja õlitamise osas omamoodi sõltuvusse sattunud. Nüüd on asi nii hulluks läinud, et peale igat sõitu nühin/puhastan/õlitan. Nats haige vist? Kas ma sellega äkki vaesele ketile liiga ei tee?
Olukorra teeb minujaoks aga eriti piinarikkaks asjaolu, et hiljuti soetasin endale maanteeratta, mille keti kallale pole veel julgenud minna. Kett juskui vajab puhastamist, kuid seni pole suuremat nühkimist ette võtnud. Äkki keeran veel oma suure hoolitsusega midagi kihva. Oskab ehk keegi soovitada, kui tihti maanteeratta ketti puhastama/õlitama peaks. Ette tänades.
Tarvi

Kasutaja avatar
Olivers
Rattur

Re: Keti hooldus. Kui tihti?

Postitus Postitas Olivers » 09. 05. 2005. 21:43

Tarvi Hirv kirjutas:Ma olen tähele pannud, et olen oma maastikuratta keti puhastamise ja õlitamise osas omamoodi sõltuvusse sattunud. Nüüd on asi nii hulluks läinud, et peale igat sõitu nühin/puhastan/õlitan. Nats haige vist? Tarvi
Ei läe liiale ma usun ise puhastan ka iga kord peale sõitu!Kui puhastada mingi spets vedelikuga(mingi kange kraam on),siis tuleb arvestada sellega et tuleb panna rohkem õli! :)

Kasutaja avatar
Rivo
Rattur

Postitus Postitas Rivo » 10. 05. 2005. 07:08

Ei tee see peale igat sõitu puhastamine ketile midagi, kui pärast ära õlitad. Iseasi, mida see see sulle annab ?
....._0
....\<,
(-)/ (-) ProKLUBI - ProShop - Estonian Cup

Kasutaja avatar
Rom
Testisõitja

Postitus Postitas Rom » 10. 05. 2005. 07:10

Rivo kirjutas:Ei tee see peale igat sõitu puhastamine ketile midagi, kui pärast ära õlitad. Iseasi, mida see see sulle annab ?
puhta ja muretuma tunde :lol:

puhas kett ju töötab paremini ja kulub vähem!

Vasta

Mine “Hooldus”