Tere!
Mul on mingi probleem tagatirriga. Kui tagaratas ringi käib, siis kostab sealt mingit klõbinat. Ühe korra on juhtunud ka nii, et vändad käisid 3 tiiru tühjalt ringi. Kas oleks mõtet asi remonti viia, või sõidan senikaua kuni asi seibideks on?
Tagatirr
Re: Tagatirr
ja siis see senikaua sõitu juhtub olema 50km kodukohast eemal ja...Loomulikult vii remonti, kui sul on tirrisüsteem siis käib vahetus kiirelt kui aga kasset siis on tirri südamik õhtal. Igatahes, opilauale ja esimesel võimalusel.tont2 kirjutas:Tere!
Mul on mingi probleem tagatirriga. Kui tagaratas ringi käib, siis kostab sealt mingit klõbinat. Ühe korra on juhtunud ka nii, et vändad käisid 3 tiiru tühjalt ringi. Kas oleks mõtet asi remonti viia, või sõidan senikaua kuni asi seibideks on?
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
Re: Tagatirr
Jah, kohe töökotta, sest mul jäi sel aastal tagatirri tõttu (jooksis rattaga kaasa ning seetõttu ei saanud vabakäiku kasutada) Rakvere Elion pooleli ning ei saanudki kolme lõpetatud sõitu kirja.tont2 kirjutas:Tere!
Rummu hind tegelt sõltub ka sellest, et mitme käiguline kassett taga on ja lisaks veel kodarate arvust.. Ladumise hind on nii ja naa, sõltub kus lased laduda (jooskude ladumise kohta erinevates kohtades on siin kuskil eraldi teema ka olemas) ja kes laob, igaljuhul kordus pingutamine on igati vajalik miski km tagant peale ladumist.urmo kirjutas:See oleneb, kas vahetad tirri või kogu rummu. Kui kogu rumm, siis ladumine 200.- ja uus rumm 400 - 4000.- Kui tirr, siis pole mul aimugi
Isiklikult soovitask rummu välja vahetada
Kui te olete saanud täna hommikul hakkama 6 võimatu asjaga, miks siis mitte lisada sellele veel jalgrattasõit ?