uus postitus -> vana postitus

Kas sellist foorumit on vaja? Parandusettepanekud sisu, vormi ja funktsionaalsuse kohta.
Vasta
taavid
Rattur

uus postitus -> vana postitus

Postitus Postitas taavid » 18. 06. 2003. 20:25

kas ainult mulle tundub, või ikka on mingi jama sellega, kuidas uued postitused (need kollased) muutuvad loetuteks (no valgeteks)?? see tundub vahetevahel suht suvalt käivat, st lugemata teemad muutuvad järsku loetuks.

Kasutaja avatar
erikr
Admin

Re: uus postitus -> vana postitus

Postitus Postitas erikr » 18. 06. 2003. 20:36

taavid kirjutas:kas ainult mulle tundub, või ikka on mingi jama sellega, kuidas uued postitused (need kollased) muutuvad loetuteks (no valgeteks)?? see tundub vahetevahel suht suvalt käivat, st lugemata teemad muutuvad järsku loetuks.
olen ka harva sellist asja täheldanud. teha ei oska selle vastu midagi. mingitel teatud tingimustel sisse- ja väljalogimisega on juhtunud. reprodutseerida ei suuda.
mis väljakutse? kiirabil ja politseil on väljakutse, minul on töö...
velo.clubbers.ee velo clubbers

Kasutaja avatar
huko
Rattur

Postitus Postitas huko » 18. 06. 2003. 20:37

Kui väljud siit keskkonnast väljud, siis automaagiliselt kõik teemad on loetud kui uuesti tagasi tuled... :wink:
Kas loed kõik jutti või jätad alati ühe akna siia lahti. :)
Signature sucks! Pilt

Kasutaja avatar
erikr
Admin

Postitus Postitas erikr » 18. 06. 2003. 20:43

huko kirjutas:Kui väljud siit keskkonnast väljud, siis automaagiliselt kõik teemad on loetud kui uuesti tagasi tuled... :wink:
nonäedsa, tuleb tuttav ette, et nii on töesti juhtunud. kui ise ei loe siis on mul alati index.php kusagil taustal lahti. autorefresh 120 sekundi tagant toob ka uued teemad kohe nähtavale.
mis väljakutse? kiirabil ja politseil on väljakutse, minul on töö...
velo.clubbers.ee velo clubbers

Kirsa
Rattur

Postitus Postitas Kirsa » 18. 06. 2003. 22:48

huko kirjutas:Kui väljud siit keskkonnast väljud, siis automaagiliselt kõik teemad on loetud kui uuesti tagasi tuled... :wink:
Minu arust mul nii ei ole, aga seda et teemad äraloetuks ilmuvad juhtub mul ka pidevalt. Häirib.

Minu arust on aga asi aegumises. Olin vahepeal nädal puhkusel ja tshekkasin harva - iseenesest muutusid vanemad teemad loetuks.

taavid
Rattur

Postitus Postitas taavid » 18. 06. 2003. 23:24

ja juhtub ka vastupidist (just praegu ntx), et teema küll ilusasti ära loetud, aga järgmisel tulekul ta ikkagi "kollane". kas siin on mingi ajapiiriang, palju lehel istuma pead?

ning kurdaks siia samusesse: esilehel 10 värskema sõnumi juures võiks mitmeleheküljeliste teemade juures need lk-de numbrid olla. või siis võiks automaatselt viimasele lehel visata.

Caarel
Rattur

Postitus Postitas Caarel » 18. 06. 2003. 23:50

no mul 2 jama mis veits häirib:
1) kui on teema mitu lehte pikk siis lugedes ntx. lehte nr. 3 loetakse ka loetuks lehel 1 ja 2 olevad sõnumid mis paraku alati pole loetud. Samas ei tea ma kas minu viimati loetud sõnum asus lehel 1 või 2 või isegi 3 ning selle jama vältimiseks tuleb alati otsast alustada ehk leheküljest nr 1 ja siis kuni kolmandani kui alles seal on midagi lugemata
2) kas sedakollastpildikest ei saaks veiside MÄRGATAVAMAKS teha. Kujult ja olemuselt on ta täpselt sama mis valge ja kiiremal scrollimisel (eesti keelset vastet ei tea) on raske märgata mööduvaid pildikesi mis pealegi suht pisikesed. Mitte nüüd seda et suuremaks aga värvilahendust või midagi sellist võiks näppida. Loodan et konkurssi ei tehta selle peale ;)

Kasutaja avatar
Antti
Rattur

Postitus Postitas Antti » 19. 06. 2003. 00:36

Kogu maagia on ikkagi selles, et lugemata teemadeks loetakse neid, mille muutmisaeg jääb sinu praeguse ja eelmise sisselogimise vahele ja mida sa veel lugenud pole.

Ja siis veel seda, et teema lugemist baasi maha märkides ei vaadata lehte kus sa asud. Foorumi mootori jaoks on see üks kama kõik kus sa asud, tema ainult jupitab pikad teemad lehtedeks kui vaja.

Kasutaja avatar
UrmasL
Testisõitja

Postitus Postitas UrmasL » 19. 06. 2003. 08:05

Kuna foorum on sama mootori otsas kus hinnavaatluse foorum siis võiks lisada/sisse lülitada selle optsiooni, et lisaks kollasele lipikule on teema taga sulgudes (punaselt) uute sõnumite arv. Enda kirjutatud sõnumid kuvatakse sulgudes roheliselt ja nende kuvamine ei sõltu sellest kui palju on teemat loetud.

Kui ei meeldi see variant kasutajatele siis võib ju hiljem jälle välja lülitada.

Kasutaja avatar
oddo
Rattur

Postitus Postitas oddo » 19. 06. 2003. 09:11

By default minu mäletamist mööda seda optionit foorumimootoril pole. Küll aga on see üks paljudest tweakidest, mida sellele tehtud on. Loodan et nüüd ei eksi.
Samas olen nõus, et abiks asi.
Oddo

Vasta

Mine “RattaFoorum paremaks!”