Mõned kodanikud on täna kurtnud, et sisselogimine enam ei õnnestu.
Kui on selline probleem, kustuta brauserist saidi velo.clubbers.ee cookied, pane brauser kinni ja käivita siis uuesti.
Firefoxis menüüst Tools->Options->Privacy->Show cookies. kerid kuni tuleb velo.clubbers.ee, valid selle ja vajutad nuppu Remove cookies.
IE puhul menüüst Tools->Internet Options ja siis on ainuke võimalus vajutada nuppu Delete cookies.
Nimelt täna hommikul sai ära muudetud cookie domain, sest paljud kukkusid ikka ja jälle foorumist välja. Ehk jääb nüüd pidama.
Kui on sisselogimisprobleem 26.01.2008 alates hommikust
Re: Kui on sisselogimisprobleem 26.01.2008 alates hommikust
kasutan IE ja lihtsalt cookide eemaldamisest ei piisanud,pidin kõik kustutama,paroolid,ajalugu jne.Nüüd toimib jälle
Minult saad soodsalt Fenestra puit-alumiinium ja puitaknad!! andres.aju@fenestra.ee 5017635
Mnjah aga nüüd ei toimi automaatne sisselogimine... ei viitsi ju alati kasutajanime ja parooli sisse toksida.
Minult saad soodsalt Fenestra puit-alumiinium ja puitaknad!! andres.aju@fenestra.ee 5017635
kuna ikka katsetan erinevate cookie seadetega siis on paslik peale ebaõnnestunud sisselogimist taas cookied maha lasta ja uuesti proovida.
kusjuures ise firefoxiga ei koge mingeid probleeme, IE aga viriseb pidevalt.
automaatne login toimib vaid siis kui panna brauser eelmisel korral sisselogituna olles kinni. kui logida kõigepealt välja, siis ei toimi.
kusjuures ise firefoxiga ei koge mingeid probleeme, IE aga viriseb pidevalt.
automaatne login toimib vaid siis kui panna brauser eelmisel korral sisselogituna olles kinni. kui logida kõigepealt välja, siis ei toimi.
Kas cookiesid peab brauseri seadetest kindlasti kustutama? Foorumi esilehe all on link Kustuta kõik foorumi küpsised (cookied), mis vist peaks sama tegema. Ise ma kasutasin seadetest kustutamist, seega ei oska öelda, kas mainitet link aitab. Kasutan Firefoxi ja mul esinesid mõlemad probleemid (esmalt ei saanud üldse sisse logida ja siis loginud automaatselt sisse), kuid sain Eriku juhtnööre järgides kõik korda.erikr kirjutas:Kui on selline probleem, kustuta brauserist saidi velo.clubbers.ee cookied, pane brauser kinni ja käivita siis uuesti.
Firefoxis menüüst Tools->Options->Privacy->Show cookies. kerid kuni tuleb velo.clubbers.ee, valid selle ja vajutad nuppu Remove cookies.
IE puhul menüüst Tools->Internet Options ja siis on ainuke võimalus vajutada nuppu Delete cookies.
If everything's under control, you're going too slow!
Tõepoolest, see link on samaväärse toimega.KaupoR kirjutas: Kas cookiesid peab brauseri seadetest kindlasti kustutama? Foorumi esilehe all on link Kustuta kõik foorumi küpsised (cookied), mis vist peaks sama tegema. Ise ma kasutasin seadetest kustutamist, seega ei oska öelda, kas mainitet link aitab. Kasutan Firefoxi ja mul esinesid mõlemad probleemid (esmalt ei saanud üldse sisse logida ja siis loginud automaatselt sisse), kuid sain Eriku juhtnööre järgides kõik korda.