priidik kirjutas:Corrosionile: kuigi animeeritud pildid ei ole sellel kodukal lubatud... <clip-clip>

oma profiili kaudu. pilt mida soovid linkida peab asuma mõnes avalikus serveris.charlie kirjutas:aga kuidas selle pildi sinna üldse saab? tahaks ka omale mõnda
Mina värviks selle reegli seal profiilis punaseks... tegin endale ka suure (sellise, mis tabeli veergu laiemaks ei lükka) ja ilusa ja läikiva animeeritud avatari valmis.. alles siis, kui kolmandat varianti oma avatarist linkisin, märkasin, et ainult 80x80 ja ilma animatsioonita võetakse jutule..erikr kirjutas:kehtiv reegel on 80x80 pixels ja 6 KB faili suuruseks. avataride animatsioonid pole lubatud.
no aga hetkel, kui seda teksti kirjutan, siis alumist scrolli pole mu kuvaril. Järelikult pole minu pilt süüdlane, vistLauri T kirjutas:muaddib, sul endal ka avatar reeglite kohaselt liiga suurt pindala hõivab. Max lubatud on 80x80 ja sul on 100x100..
![]()
ai kurinahk!
alumine scroll kipub vahest ka neil juhtudel tekkima kui mõni hea mees sigapika lingi paneb, see ei wrapi ära ja ongi jama.muaddib kirjutas:
no aga hetkel, kui seda teksti kirjutan, siis alumist scrolli pole mu kuvaril. Järelikult pole minu pilt süüdlane, vist![]()
Aga, kui erikr tahab, siis võin väiksema maski kusagilt otsida endale
hetkel sigapikka linki ei märka, kuid scroll on jällemart kirjutas:see mees olen vist minaerikr kirjutas: alumine scroll kipub vahest ka neil juhtudel tekkima kui mõni hea mees sigapika lingi paneb, see ei wrapi ära ja ongi jama.. Kuidas sigapikka vältida
eks me peame su siit foorumist välja viskamamart kirjutas:see mees olen vist mina. Kuidas sigapikka vältida
Ehee, vara veel teil unistada, et jalaga tagumikku ja foorumist väljaLauri T kirjutas:eks me peame su siit foorumist välja viskama![]()
![]()
pika vältimiseks saad lingi mingi teise nimega asendada..
et kui profiilis avatari lisamise kohal see tekst tingimustest on arusaadav siis oskad siinkohal enda esitatud küsimusele ise vastata ja seejärel ka sobivalt tegutseda.Corrosion kirjutas:Mõtlesingi, kes see esimesena p.. hyppabMõnes mõttes on gifid huvitavamad ja samas väsitavad silma.
Ka soovitate mul avatari vahtetada?