Rattafoorum ei ole kodukas.priidik kirjutas:Corrosionile: kuigi animeeritud pildid ei ole sellel kodukal lubatud... <clip-clip>
ma kohe huviga ootasin kas keegi märkab neid paari avatari mis on nagu kosmosesse läinud. kõigepealt GF särgis pruun pudel ja siis see multifilm otsa. Hinnavaatluses käib pidev lahing nendega kes korrast kinni ei pea. oma avatari kohta saab igaüks infi kui vajutab pildil hiiri parempoolset klahvi ja sealt properties.
kehtiv reegel on 80x80 pixels ja 6 KB faili suuruseks. avataride animatsioonid pole lubatud.
kehtiv reegel on 80x80 pixels ja 6 KB faili suuruseks. avataride animatsioonid pole lubatud.
oma profiili kaudu. pilt mida soovid linkida peab asuma mõnes avalikus serveris.charlie kirjutas:aga kuidas selle pildi sinna üldse saab? tahaks ka omale mõnda
Mina värviks selle reegli seal profiilis punaseks... tegin endale ka suure (sellise, mis tabeli veergu laiemaks ei lükka) ja ilusa ja läikiva animeeritud avatari valmis.. alles siis, kui kolmandat varianti oma avatarist linkisin, märkasin, et ainult 80x80 ja ilma animatsioonita võetakse jutule.. aga vbl olen ma lihtsalt tähelepanematuerikr kirjutas:kehtiv reegel on 80x80 pixels ja 6 KB faili suuruseks. avataride animatsioonid pole lubatud.
no aga hetkel, kui seda teksti kirjutan, siis alumist scrolli pole mu kuvaril. Järelikult pole minu pilt süüdlane, vistLauri T kirjutas:muaddib, sul endal ka avatar reeglite kohaselt liiga suurt pindala hõivab . Max lubatud on 80x80 ja sul on 100x100.. ai kurinahk!
Aga, kui erikr tahab, siis võin väiksema maski kusagilt otsida endale
Trennis tuleb sõita sama kiirest, kui võistlusel. Või isegi natuke kiiremini!
alumine scroll kipub vahest ka neil juhtudel tekkima kui mõni hea mees sigapika lingi paneb, see ei wrapi ära ja ongi jama.muaddib kirjutas:
no aga hetkel, kui seda teksti kirjutan, siis alumist scrolli pole mu kuvaril. Järelikult pole minu pilt süüdlane, vist
Aga, kui erikr tahab, siis võin väiksema maski kusagilt otsida endale
no ega mul siin ka liiga palju tahta pole peale selle, et kord majas püsiks.
paljud närusedki bitmapisoftid lubavad resize teha. määrad suuruseks pikema külje järgi 80 või arvutad vähenduse protsentides välja, olenevalt softist.
kui aga enamus arvab, et nad tunneksid end oluliselt paremini 100x100 avatariga varustatuna siis võib reegli ära muuta. avatari suurendamise asemel küll tasub suurendada jalalihaseid ja kopsumahtu, mu meelest
mu meelest pole ka sellest pildikesest suurt numbrit vaja teha pärast viime veel rattapoed pankrotti, kui keegi enam rattaga ei sõida vaid otsivad/disainivad avatare foorumi jaoks
aga mina seda reeglit esimese auruga tähele ei pannud..
aga mina seda reeglit esimese auruga tähele ei pannud..
Viimati muutis Lauri T, 27. 05. 2003. 11:55, muudetud 1 kord.
hetkel sigapikka linki ei märka, kuid scroll on jällemart kirjutas:see mees olen vist mina . Kuidas sigapikka vältidaerikr kirjutas: alumine scroll kipub vahest ka neil juhtudel tekkima kui mõni hea mees sigapika lingi paneb, see ei wrapi ära ja ongi jama.
eks me peame su siit foorumist välja viskamamart kirjutas:see mees olen vist mina . Kuidas sigapikka vältida
pika vältimiseks saad lingi mingi teise nimega asendada.. näiteks see link siin on päris pika aadressiga, aga link ise on väljast vaadates neljatäheline
vajuta "tsiteeri" ja vaata, kuidas sellist linki teha, kui sa juba ei tea
Ehee, vara veel teil unistada, et jalaga tagumikku ja foorumist välja . Sain lingi lühendamise selgeks. Esialgu teen vist miskit tiba valesti - sest pärast URL nupuvajutust pean veel võrdusmärki ja kandilist sulgu kohendama . Aga tähtis on tulem, mitte selleni jõudmise teeLauri T kirjutas:eks me peame su siit foorumist välja viskama
pika vältimiseks saad lingi mingi teise nimega asendada..
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
et kui profiilis avatari lisamise kohal see tekst tingimustest on arusaadav siis oskad siinkohal enda esitatud küsimusele ise vastata ja seejärel ka sobivalt tegutseda.Corrosion kirjutas:Mõtlesingi, kes see esimesena p.. hyppab Mõnes mõttes on gifid huvitavamad ja samas väsitavad silma.
Ka soovitate mul avatari vahtetada?
mul ületab avatar natuke lubatud mõõtemeid aga loodan et ei ole hullu või...
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
üks avataridega seotud tähelepanek veel:
Kes kasutab avatari, selle jutt jääb paremini meelde (pildiline mälu vs. tekstiline mälu) ja ka kirjutaja ise tundub kuidagi värvikam kuju.
Kui kasutatakse avatare, siis pole vaja sõnavõtja nime lugedagi, sest juba silmanurgast nähtud pilt/avatar annab automaatselt kirjutaja isikust aimu.
Ühesõnaga - jutumulinat on parem jälgida, kui kasutatase avatare (samal põhjusel illustreeritakse ka õpikuid, brozüüre jne).
Kes kasutab avatari, selle jutt jääb paremini meelde (pildiline mälu vs. tekstiline mälu) ja ka kirjutaja ise tundub kuidagi värvikam kuju.
Kui kasutatakse avatare, siis pole vaja sõnavõtja nime lugedagi, sest juba silmanurgast nähtud pilt/avatar annab automaatselt kirjutaja isikust aimu.
Ühesõnaga - jutumulinat on parem jälgida, kui kasutatase avatare (samal põhjusel illustreeritakse ka õpikuid, brozüüre jne).