Ei ole ime tõesti, et head ratturid (kellel on ikka TULEMUSI näidata), siin enam sõna ei võta.
Just sellist asja ma silmas pidasingi, kui kahtlesin, kas domeeni blokeerimist saab kasutada. Järelikult ei saaveiko kirjutas:Domeeni sulgemine on problemaatiline... sama IP otsas võib istuda terve suur võrk (1xADSL + terve n-korteriga maja) ja vaevalt Sulle meeldiks, et Sa ei saa foorumisse naabrimehe lolluste pärast.
Rahu, valesti oled arusaanudSoobel kirjutas:Ok, olen aru saanud, et ei oma sellist jalgratast ega teadmisi, mis annaksid mulle õiguse siin foorumis osaleda.
enamik tipprattureid on tegudeinimesed kes räägivad sidesõnade ja viibete abil. stardiks võtab klubi mänekas neil silma-suu klapid peast ning püstitab eesmärgi. eduka finishi järel ulatab pr-mees neile õigete logodega kirjatud särgi ja nokatsi ning tuletab meelde millist õli-pesupulbri-toidulisandite firmat kiita taevani...LauriA kirjutas:Ei ole ime tõesti, et head ratturid (kellel on ikka TULEMUSI näidata), siin enam sõna ei võta.
mart kirjutas:Siin on (paraku) rattafoorum, mis 2003 looduna on sedamoodi sõnastatud:
_Kellele seda vaja on?_
Kõigile, kes on huvitatud jalgratastest ja nendega sõitmisest. Nii lihtsalt tervisliku ajaviitena, transpordivahendina kui ka spordi ja võistlemise eesmärgil.
Kas üldistades võiks väita, et kuigi vormiliselt on foorum kõigile ratturitele siis sisuliselt on klipp-pedaalidega aja peale sõitvad ratturid valge rass ning ülejäänutele antakse mõista, et nad siiski ei sobi siia? Tundub nii.www kirjutas:see foorum on üles ehitatud siiski harrastajate murede ja rõõmude omavahelisele jagamisele
Viita palun postitusele, kus ma soobli kallal seoses vaarisade rattaga ülban või luban keti katki tallata!LauriA kirjutas:Kuldar: kas ma saan aru õieti, et kui keegi räägib vaarisade ratastest, siis selle üle võib nalja teha ja ülbata-isiklikuks minna (vähemalt 2 kasutajat - üks neist tahtis vist Pofaboril keti katki vändata), aga kui keegi räägib kaalujälgimisest, siis sellesse peavad kõik 200% tõsidusega suhtuma? :?
Ei ole ime tõesti, et head ratturid (kellel on ikka TULEMUSI näidata), siin enam sõna ei võta.
Mulle on jäänud mulje, et näiteks enamus MNT juppe puudutavate teemade puhul võiks näiteks Lance'i, Jassi, Erika, tema treener jne kaliibriga äss paljudele öelda a la "Get real, vahet pole, mis jupiga sõidad, sinu tulemus sellest suur ei olene"?www kirjutas:loota et keegi viitsiks siin foorumis istuda ning heietada kumb on parem kas shimano xt kassett või srami kett oleks natuke naiivne. see foorum on üles ehitatud siiski harrastajate murede ja rõõmude omavahelisele jagamisele
Kus ma sinu nime seal mainisin?? Küsisin arvamust. Normaalse-mureliku hääletooniga. Ei olnud mõeldud vihjega sinule. Mul kirjandiõpetus ei olnud 5, nii et .... kahju, kui mu tekst agressiivsena tundus. Sinult küsisin sellepärast, kuna sa eelmisel lehel tundsid muret sellepärast, et Mardi teema kallal ironiseeriti (teema ära solgiti).Kuldar kirjutas:Viita palun postitusele, kus ma soobli kallal seoses vaarisade rattaga ülban või luban keti katki tallata!
PS-i pole mulle vaja teha, vasta palun avalikult.
Kaalujälgimisse ei pea kõik 200% tõsiselt suhtuma. Vastavad ja arutlevad asjasthuvitatud. Ja tungivalt soovitavalt need, kellel on midagi öelda. Ei tule ette, et oleksin suud paotanud altuse või acera teemadel - ei jaga neist midagi ja ei huvita kah.