Uued kasutajad

Kas sellist foorumit on vaja? Parandusettepanekud sisu, vormi ja funktsionaalsuse kohta.
Vasta
Kasutaja avatar
Andres L
Rattur

Uued kasutajad

Postitus Postitas Andres L » 12. 10. 2003. 20:10

Ma hakkasin mõtlema et pidevalt registreerib siia uusi liikmeid, vähesed neist aga hakkavad seda aktiivselt kasutama, mõned lihtaslt topivad oma nime siia listi rohkem lõbu pärast ja ei hakka üldse kasutama.Asja tuum minu jutus on see ,et kas see mõjutab selle foorumi kiirust kui on palju liikmeid? Sest mul läheb ajapikku see foorum järjest aeglasemaks.Kui mõjutab kas siis seda liikmete arvu vähendada ei saa(neid kes seda üldse ei kasuta)?

Kasutaja avatar
erikr
Admin

Re: Uued kasutajad

Postitus Postitas erikr » 12. 10. 2003. 20:23

Bambu kirjutas:Ma hakkasin mõtlema et pidevalt registreerib siia uusi liikmeid, vähesed neist aga hakkavad seda aktiivselt kasutama, mõned lihtaslt topivad oma nime siia listi rohkem lõbu pärast ja ei hakka üldse kasutama.Asja tuum minu jutus on see ,et kas see mõjutab selle foorumi kiirust kui on palju liikmeid? Sest mul läheb ajapikku see foorum järjest aeglasemaks.Kui mõjutab kas siis seda liikmete arvu vähendada ei saa(neid kes seda üldse ei kasuta)?
seda hirmu küll pole. kasutajate arv mingi 432, sõnumite arv 24926,
vahest roogime surnud hingi välja. ehk aktiveerimata kasutajad. kui tahan, regan end ja loen foorumit kord aastas.... andmebaas on ikka veel väike nagu hernetera kuigi liiklust ikka on. serveril ja ühendusel on jõudu piisavalt. sama mootori peal on hinnavaatlus kel 5250 regatud kasutajat ja 318640 sõnumit. meil veel way to go.
mis väljakutse? kiirabil ja politseil on väljakutse, minul on töö...
velo.clubbers.ee velo clubbers

Kasutaja avatar
tarmo
Testisõitja

Postitus Postitas tarmo » 13. 10. 2003. 07:58

erikr kirjutas: kasutajate arv mingi 432, sõnumite arv 24926,
vahest roogime surnud hingi välja. ehk aktiveerimata kasutajad. kui tahan, regan end ja loen foorumit kord aastas
umbes kolmandik sõnumitest on mingid müstilised hobi.velo 9350 sõnumit :?: :roll: kas poleks aeg see asi välja visata juba? oleks statistika ka õigem.
lisaks võiks deliitida need kasutajad kes poole aasta jooksul pole sõna võtnud. need on sellised foorumi zombie liikmed.

Kasutaja avatar
erikr
Admin

Postitus Postitas erikr » 13. 10. 2003. 08:13

tarmo kirjutas: umbes kolmandik sõnumitest on mingid müstilised hobi.velo 9350 sõnumit :?: :roll: kas poleks aeg see asi välja visata juba? oleks statistika ka õigem.
lisaks võiks deliitida need kasutajad kes poole aasta jooksul pole sõna võtnud. need on sellised foorumi zombie liikmed.
kui on arvamus, et newsgroupi arhiiv maha võtta siis võib ka nii teha.
samas jään oma arvamuse juurde, et kes on korra raganud ja aktiveerinud ennast sel on õigus olla liige niikaua kuni foorum toimib hoolimata külastussagedusest või sõnavõttude arvust....

Kasutaja avatar
Andrus K
Rattur

Postitus Postitas Andrus K » 13. 10. 2003. 08:41

erikr kirjutas:
tarmo kirjutas: umbes kolmandik sõnumitest on mingid müstilised hobi.velo 9350 sõnumit :?: :roll: kas poleks aeg see asi välja visata juba? oleks statistika ka õigem.
kui on arvamus, et newsgroupi arhiiv maha võtta siis võib ka nii teha.
samas jään oma arvamuse juurde, et kes on korra raganud ja aktiveerinud ennast sel on õigus olla liige niikaua kuni foorum toimib hoolimata külastussagedusest või sõnavõttude arvust....
hobi.velo võiks jah minema visata.
Aga mõni "zombi" võib ka väga aktiivne olla. Ehk et loeb suhteliselt pidevalt ja käib kolmapäevakutel ja mägirattaga sügisesse laadsetel üritustel. Lihtsalt pole (neti)jutuvestja tüüp.
Et kui nüüd kustutada need, kellelt poole aasta jooksul 0 sõnumit, siis võib mõnele ka kogemata liiga teha :?
Trennis tuleb sõita sama kiirest, kui võistlusel. Või isegi natuke kiiremini!

siim
Rattur

Postitus Postitas siim » 13. 10. 2003. 09:02

Andrus K kirjutas: hobi.velo võiks jah minema visata.
Aga mõni "zombi" võib ka väga aktiivne olla. Ehk et loeb suhteliselt pidevalt ja käib kolmapäevakutel ja mägirattaga sügisesse laadsetel üritustel. Lihtsalt pole (neti)jutuvestja tüüp.
Et kui nüüd kustutada need, kellelt poole aasta jooksul 0 sõnumit, siis võib mõnele ka kogemata liiga teha :?
täitsa õige jutt, näiteks mina loen vce-d pea iga päev, samas siiani ühtki sõnumit pole postitanud

Kasutaja avatar
monkeybiker
Rattur

Postitus Postitas monkeybiker » 13. 10. 2003. 09:45

Jehh.. sama siin loen praktiliselt iga päev aga postitanud pole ühtegi sõnumit. Pole vajadust tundnud, sest alles loen vanu teemasid ning sealgi palju huvitavat. Enamus mul tekkinud küsimustele olen vanadest teemadest vastuse leidnud ja nii polegi hetkel miskit küsida. Tundun kuidagi outsider ka veel ning ei julge niisama möla ajada. Kui rind rasvasem, küll ma siis suu valla päästan.

Kasutaja avatar
erikr
Admin

Postitus Postitas erikr » 13. 10. 2003. 09:50

monkeybiker kirjutas:Jehh.. sama siin loen praktiliselt iga päev aga postitanud pole ühtegi sõnumit. Pole vajadust tundnud, sest alles loen vanu teemasid ning sealgi palju huvitavat. Enamus mul tekkinud küsimustele olen vanadest teemadest vastuse leidnud ja nii polegi hetkel miskit küsida. Tundun kuidagi outsider ka veel ning ei julge niisama möla ajada. Kui rind rasvasem, küll ma siis suu valla päästan.
12 punkti 10-st :!:

Kasutaja avatar
Alvaro
Rattur

Postitus Postitas Alvaro » 13. 10. 2003. 10:04

erikr kirjutas:
12 punkti 10-st :!:
Ma annan avatari eest veel ühe punni juurde!!

Kasutaja avatar
monkeybiker
Rattur

Postitus Postitas monkeybiker » 13. 10. 2003. 10:19

:oops: :oops: :oops:

Kasutaja avatar
tarmo
Testisõitja

Postitus Postitas tarmo » 13. 10. 2003. 10:45

nüüd ma tean kuidas kirjutajaid juurde saab :lol: tuleb ähvardada :twisted: :twisted: :twisted: nad ära kustutada :lol:

ühtlasi sorry zombiede ees, pole tegelt vaja kedagi deliitida. loeme, kirjutame ja sõidame rahus edasi :!:

taavid
Rattur

Postitus Postitas taavid » 13. 10. 2003. 10:48

erikr kirjutas:kui on arvamus, et newsgroupi arhiiv maha võtta siis võib ka nii teha.
ma alles mingi päev lugesin newsi arhiivi kõvasti. hea ja mugav oli küll, ega ta ju miskit ei sega!

Kasutaja avatar
erko
Rattur

Postitus Postitas erko » 13. 10. 2003. 11:16

Offtopic: kuidas sellele ee.hobi.velo uudistegrupile ligi pääseks?

Kasutaja avatar
priidik
Rattur

Postitus Postitas priidik » 13. 10. 2003. 12:20

taavid kirjutas:
erikr kirjutas:kui on arvamus, et newsgroupi arhiiv maha võtta siis võib ka nii teha.
ma alles mingi päev lugesin newsi arhiivi kõvasti. hea ja mugav oli küll, ega ta ju miskit ei sega!
Kui veel on lugejaid siis pole mõtet kustutamisega kiirustada. Ma viskasin ka mõned kuud tagasi pilgu peale aga vaevalt et seda enam teen kuna teemad kipuvad korduma. Veel aastake ja siin on kõik samad teemad juba 10x läbi näritud: off-season treening, treening, jupid-rattad, võistluste kommid jne.

taavid
Rattur

Postitus Postitas taavid » 13. 10. 2003. 12:37

priidik kirjutas:Kui veel on lugejaid siis pole mõtet kustutamisega kiirustada. Ma viskasin ka mõned kuud tagasi pilgu peale aga vaevalt et seda enam teen kuna teemad kipuvad korduma. Veel aastake ja siin on kõik samad teemad juba 10x läbi näritud: off-season treening, treening, jupid-rattad, võistluste kommid jne.
justnimelt... kui keegi niimoodi teemade kaupa FAQ kokku paneks olekski korras :)

Kasutaja avatar
erikr
Admin

Postitus Postitas erikr » 13. 10. 2003. 12:46

taavid kirjutas: justnimelt... kui keegi niimoodi teemade kaupa FAQ kokku paneks olekski korras :)
tegelikult hea mõte. ainult need KEEGId peavad endast ise märku andma. muidu ei toimu midagi.
Normaalne kui oleks FAQ teemadel hooldusest, ketipesust, kassetivahetusest (vaid üksikud näited).

Vasta

Mine “RattaFoorum paremaks!”