erikr kirjutas:Käisin ka ja kakkusin end ribadeks.
Tuleb tunnistada sama tunnet... ja hooaja algus algab ikka valuliselt...
Sattusin sinuga samasse kasti enne mäelaskumise metsasinglit, ning oli äärmiselt soe tunne kuulda sinu häälest manitsust, et võtame nüüd rahulikult ja ei tõmble...
Kuid samas pean ka su ees vabandama, et järgneval rajalõigul, kuni suurema tõusni sul jalus koperdasin
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Tõusudel oled ikka oluliselt meisterlikum, ning sealt sa juba läksid...
Edasine oli juba lihtne... sest vaatamatta erinevatele ponnistustele ei õnnestunudki oma nõrga füüsise tõttu kruusakal kellegi sappa võtta, et eelnevale grupile järele lohiseda, seega avastasin ennast juba raja esimesel kolmandikul üksi...
Kuid polnud ka midagi katki, kuigi jõuvarud tuli lihtsalt ümber arvestada, et jõuaks ka enamvähem adekvaatselt teise ringi läbida...
Teisel ringil, kui keerati vastutuule otsale, siis olid kaks KOMO meest otsustanud käigu välja võtta... lootsin, et nad minuga ikka liituvad, kuid eks neilgi oli raske... seega edasi sai rühitud ikka üksi... kui mitte arvestada ühte tonti, kellel rattaga aegajalt midagi juhtus, ning taas kahurikuulina mööda lendas... Kuskil vahetult enne turbaraba olin saavutanud kompromissi kerimise ja raske raua vahel, ning suutsin kangestunud jalad kuidagi töötama panna... seda korda küll kangutamise versioonis, ning see kandis vilja, kuna eessõitjad hakkasid lähenema, mida polnud selle 1,5 ringi jooksul juhtunud.... enesetunne paranes...
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Õnnestus ka sulle, Erik, ligi hiilida, kes sa olid kogu aja kruusalõikudel motivaatoriks olnud, kuid järgijõudmisest ma siis ei unistanud...
Hea oli see, et suutsin selle rütmiga kuidagi päästva finišijooneni vastu pidada...
Täna olen haige igas mõttes... ja kopsud tahavad kurgu kaudu välja käia... süda jätab sammuti lööke vahele...
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Aga lahe oli ikkagi!
Tänud korraldajatele ja loodame, et neil laabub järgnevatel etapidel veidi paremini!!!
Siit ka väike
rajamärk minu sõidust
Rauno