Ma ei räägigi 30-35 km/h, ega see ju maksimum ei ole.maasikaz kirjutas:Mingid külanähvitsad jäävad jah 30-35km/h maha aga need lehmasuurused vasikad küll ei jää!!P kirjutas:Vaevalt, et koer ratturist kiirem on, jääb tavaliselt maha ikka.
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Ma ei räägigi 30-35 km/h, ega see ju maksimum ei ole.maasikaz kirjutas:Mingid külanähvitsad jäävad jah 30-35km/h maha aga need lehmasuurused vasikad küll ei jää!!P kirjutas:Vaevalt, et koer ratturist kiirem on, jääb tavaliselt maha ikka.
Kordame siis veel ühes teises teemas AndreK poolt välja käidud viidet, et abi saad SIIT.hulkur kirjutas:Mis koertesse puutub, 1päe tuli juba mõte, et peaxin endale katana hankima, saab elukal pää või vähemalt saba maha lyvvä...
Kunagi olid meil sõbraga parajad kummivooliku jupid sõidul kaasas (raudvarb veel sees), millega sai elajale piki koonu äsada, a tylikas oli kaasas vedada.
Tänan soovitamast, a mind visati kord juba seewaldist välla, kui sinna vabatahtlikult läxin.kalev kirjutas:Kordame siis veel ühes teises teemas AndreK poolt välja käidud viidet, et abi saad SIIT.hulkur kirjutas:Mis koertesse puutub, 1päe tuli juba mõte, et peaxin endale katana hankima, saab elukal pää või vähemalt saba maha lyvvä...
Kunagi olid meil sõbraga parajad kummivooliku jupid sõidul kaasas (raudvarb veel sees), millega sai elajale piki koonu äsada, a tylikas oli kaasas vedada.
Ole hea tee teistele teene ja käi seal ära.. tõsiselt.
Tõsine veidrik meil siia tekkinudhulkur kirjutas:Tänan soovitamast, a mind visati kord juba seewaldist välla, kui sinna vabatahtlikult läxin.
Muidex, ma avaldan saladuse: koostan siinse foorumi alusel keskmise ratturi psyhholoogilist profiili...
Sorry, kui ma massist erineva mõtteviisiga kellelegi pinda käin. Jätkake.
hulkur kirjutas:Mis koertesse puutub, 1päe tuli juba mõte, et peaxin endale katana hankima, saab elukal pää või vähemalt saba maha lyvvä...
Oled ikka kindel või? Ma saan aru, et siin teemas diskuteeritakse mitte-letaalsete koerte peletamise võimaluste üle. Koos aeg-ajalt tekkivate kõrvalepõigetega huumori valdkonda. Aga hulkur on selline sõna otseses mõttes tropp, kes mõtleb katanaga koertel pea maha raiumise üle. Oli see nüüd tema huumor või mitte, igal juhul vajaks ta ise psühholoogilist profileerimist.maxspeed kirjutas:polegi väga paha mõte...
Närvigaasiga vaevalt keegi end kaitsnud onriq kirjutas:kas keegi on proovinud end pipra/närvigaasiga kaitsta?
koeral peaks nina olema väga tundlik,
ja isegi väikese sörtsu levitamine kasvoi rattale/riietele
peaks ju nina (ja lõuad) eemal hoidma?
ja kui muu ei aita siis gaasirünnak!
Minul on kulu balloon aastas. Koertele toimib ainult pipragaas. Koer tuleb lasta nii 1 meetri kaugusele ja siis sisistada. Olen näinud erinevaid reaktsioone. Kõigil juhtudel on aga koer minu suhtes huvi kaotanud. Teinekord on tulnud teha veel teine "lask" agressiivseks muutunud koeraomaniku suunas. Kasutada maksab allatuult. Vastutuult lastes saad ise gaseeritudriq kirjutas:kas keegi on proovinud end pipra/närvigaasiga kaitsta?
koeral peaks nina olema väga tundlik,
ja isegi väikese sörtsu levitamine kasvoi rattale/riietele
peaks ju nina (ja lõuad) eemal hoidma?
ja kui muu ei aita siis gaasirünnak!
Tõnis M kirjutas:mõnes mõttes ma toetan hulkurit.
kui koer ründab vigastamissooviga (kõigile kuuluval pinnal) mind, siis miks mina, kõrgemalt arenenud olend, ei võiks ennast mõne relva abil kaitsta? ja parim kaitse on rünnak.
tähendab, kui mõni p****ekeeratud närvikavaga loom mulle põhjuseta kõrri soovib karata, siis mul ei ole temast kohe kindlasti hale meel.
sorri mehed.
aga no pead ma ka tal maha nüsima ei hakkaks
Sarnane riistapuu maksab saksas ca 30 eur. Nimeks onpress kirjutas:koerapeletaja (Dazer II). ... küsisin hinda. Hind oli 2500 kr.
Oletan, et otse tellides peaks sellise asja odavamalt kätte saama..
Äkki ütleksite täpsemalt,kus kohas see peni oli.betoonking kirjutas:Tjahh. Mõned nädalad tagasi sõitsime Haanja kandis. Möödudes ühest talust karjuti meile järgmist: "sõitke kiiremini, me ei jõua teda kinni hoida!". "Tema" all mõeldi vasikasuurust peni (tema marki ja mudelit ei õnnestunud teatud põhjustel kindlaks teha), kes mõne hetke pärast tõepoolest ka kinnihoidjate haardest pääses. Läks jubedaks kisaks ja sagimiseks. Meiega kaasas olnud naisterahvad imestasid vist ise ka, et nad nii kiiresti sõita jõuavad. Peni õnneks loobus tagaajamisest.
mida sel juhul teed? kutsud kohvikusse omletti sööma või, ihh? ja koerale võtad järgmine kord kondi kaasa või? mulle endale tundub, et kui koeral pole kasvatust ega kombeid, puuduvad need ka perenaiselmetslane kirjutas:
pealegi on juhtunud et koera omanik on meeldiv naisterahvassiis ei tule sõimu mu huultelt.
Vana reegel on see, et koer on peremehe/perekonna PEEGEL! Ja naised, kes koeri peavad, armastavad hirmsasti kamandada...olgu omaettemaxspeed kirjutas:mida sel juhul teed? kutsud kohvikusse omletti sööma või, ihh? ja koerale võtad järgmine kord kondi kaasa või? mulle endale tundub, et kui koeral pole kasvatust ega kombeid, puuduvad need ka perenaiselmetslane kirjutas:
pealegi on juhtunud et koera omanik on meeldiv naisterahvassiis ei tule sõimu mu huultelt.
. ehk siis ühed fuuriad mõlemad...
asi pole keeruline. tuleb leida mingi niidiots, mille kaudu on võimalik koera seostada tema omanikuga. käia nn. traumapunktis, lapata vigastused kinni ja võtta tõend sealt nende kohta. helistada ja minna piikondliku konstaabli jutule ja kirjutada avaldus koos kahjunõudega seal. järgneb koeraomaniku väljakutsumine ja muud protseduurid. ilmselt ka rahatrahv vastavalt seadusesilm meeleolule. juhul, kui kahjusid ei hüvitata, pöördumine halduskohtu poole. juhul, kui olete kindlustatud miski lisakindlustusega, siis ka teavitamine oma kindlustusagentuuri ja ka sealsede juhendite järgimine.veiko kirjutas:Teadjad, kommenteerige. Millised õigused on kodanikul, kes pole rattaseljas piisavalt kiire või tähelepanelik ning on saanud hoovist välja tormanud koeralt pureda? Kuidas peaks edasi käituma?
Stiilis koerale molli ja omanikule klistiiri, soovitusi ei taha. Lähtuks ikka juriidilisest poolest.
Kapi all kasvanud rajakad, põllukoerad ja pisipetised ongi loomult sarnased. Sinu äratundmisrõõm on täiesti loomulik. Rasketel aegadel tuleb ikka liitlasi otsida.maxspeed kirjutas:sain aru, tänudAndrus K kirjutas:Kui Kuldar on pundis, siis valib Kuldari