vöö vahelt revolveri välja tömbab ja karjub "BUFFALO BILL"!!!
Vähe aja pärast töuseb venelane pysti, lykkab pyksid alla, näitab
jänkile oma kolme muna, ise seejuures karjudes "TSHERNO BILL"!!!

see tegelt pole nali, vaid reaalse elu kavalused. pane kõrvatahaAndrus K kirjutas:kirsale 10 punkti selle teise anektoodi eest
Hetkel küllm6mm kirjutas:Kas ma olen ainus, kes ei näinud ka Kirsa esimest nalja....?Mati kirjutas:see tegelt pole nali, vaid reaalse elu kavalused. pane kõrvatahaAndrus K kirjutas:kirsale 10 punkti selle teise anektoodi eest![]()
Tegemist tundub olema tõsise probleemiga. Kui see roostepoiss on roninud ainult servadesse, siis ei ole kaugel see aeg kui kogu tiib on roostes ja seal põõsas istudes tundub see vaatepilt hoopis jubedam!careras kirjutas:Jõudu,
...Siit siis ka minu küsimus, et kas ma peaks teie meelest vahetama autol
terved tagatiivad või aitab koopaservadest?
jaah, kunagi Eestis seda vaadetes tundus naljakas, aga nüüd igapäevaselt Itaalias liigeldes tundub, et seda videot näidatakse Itaalias juba esimesest klassist õpetusvideona ja kõik on selle äärmiselt hästi ka selgeks saanud...margus v kirjutas:http://mbnet.fi/b00gie/flash-animaatiot/ajokoulu.swf
Seda hullem - juhilubadeta, oskusteta ja purjus bussijuht.Mati kirjutas:MINA bussiga sõita ei oskaAndrus K kirjutas:Purjus bussijuht vedas nähtamatuid reisijaid.
elavad üle kevadist tuuningutuhinat:
igast ratturist saab ükskord meessqber kirjutas:Huvitav, kas talv on Eesti rattamaastikule toonud tõesti nii olulisi muudatusi: link (jälgige, kes esindab Alexela tiimi Meesharrastajate arvestuses).
Eeldades, et Joonasel liikumisvahend ja abilised puuduvad jõuab Leo 278 meetri kaugusele. Selliselt vahemaalt 9 mm-ga lastes on vaja hästi sihtida. Kui sihtimisele kulub veel vähemalt 5 sekki, siis on Leol rula peal vingerdades väga head võimalused terve nahaga minema saada. Ilmselt suudab ta elus püsida niikaua kuni gäng on alustanud tagaajamisoperatsiooni, mis proffidel võtab, kasutades sidevahendeid, ca 15 minutit. Arvestades eile kogutd empiirilisi teadmisi pangaröövlite tagaajamise protseduuri efektiivsusest, siis alates sündmusest kuni tabamiseni võib minna 20 minutit. Seega on Leol võimalik 20 minutiga põgeneda maksimaalselt 16.7 km kaugusele eeldades, et ta on selleks piisavalt heas füüsilises vormis (mis on küll vähetõenäoline).erikr kirjutas:MATA EKSAM
6.Leo varastab Joonase rulalaua ja Leo rulatab Joonase eest ära 50 Km/h.
Joonas laeb oma väikest sõpra ,9mm'st. Kui relva laadimine võtab 20
sekki,siis kui kaugele jõuab Leo põgeneda enne kui ta vagaseks tehakse?
Ei krt, enda jaoks võtsin (mitme aasta varu ära). Vaata kui odavalt saiAndreK kirjutas:Mati krt -diiler?
trevil on õnneks raha alles, kuna asukohta ei avaldanuderikr kirjutas:MATA EKSAM
4.Trev sai 6 aastat röövmõrva eest ja 350tuhhi saagiks mille asukohta
ta ei avaldanud. Kui ta naine raiskab 33,1 tonni kuus siis kui palju
pappi on alles kui Trev välja saab?
Boonuspunktid: Kui palju saab Trev juurde pärast oma naise mahalöömist?