Ees ootab Elioni Tallinna maraton, vaevan pead...
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
kõik mida rajal vaja pole on autos. autovõti on sõidusärgi taskus rajal kaasas. ja nii juba 5 aastat.esca kirjutas:Kuhu panete näiteks võistluse ajal oma asjad? Pean nimelt silmas autovõtmeid jne. Kui näiteks publiku hulgas tuttavat pole kellelele hoiule anda, mis siis soovitaks teha?
Kahjuks pole näind kobasid sõrmi neid kotte kinnitamas.erikr kirjutas:nähtud küllalt neid rattakotte rajal tolmus või mudas.
1 kord tõmbasin rakveres 2004 koos geelipakiga välja. juhtus asfaldil ja kolin oli kuulda. rohkem jamasid pole olnud. aga kui hirm on, võta haaknõel abiks.esca kirjutas:Kas võti sealt tagant siis välja ei lenda?abuser kirjutas:Kui ei julge taskusse niisama jätta võib ju kleeplindiga tasku kinni tõmmata.
Burgeen on võlusõna! Pane kirja AndreAndreK kirjutas:Mõnikord teen ka nii, et panen võtme kondoomi sisse ja neelan selle enne starti alla...Lisaks peab muidugi peale finishit nats ootama, enne kui jälle autorooli keerama saab asuda.
Siuke kena neiu võib tutvust teha minuga - mul on lukuga tasku!:)esca kirjutas:Kuhu panete näiteks võistluse ajal oma asjad? Pean nimelt silmas autovõtmeid jne. Kui näiteks publiku hulgas tuttavat pole kellelele hoiule anda, mis siis soovitaks teha?
Ehh usud ka kõike, mida sulle näidatakseMärt kirjutas:
Siuke kena neiu võib tutvust teha minuga - mul on lukuga tasku!:)
noh aga ma ju ütlesin et siuke kena neiu võib tutvust teha... kui ei ole kena ja pole ka neiju, siis mitte...tarts kirjutas:Ehh usud ka kõike, mida sulle näidatakseMärt kirjutas:
Siuke kena neiu võib tutvust teha minuga - mul on lukuga tasku!:)![]()
Võin antud kotti julgelt soovitada,sest kinnitus on tal tõesti lollikindel.Tugev rihm mis on õmmeldud koti külge teeb sadula alt läbi käies veel kotile tiiru peale.Sellega peaks kadumine välistatud olema.holden kirjutas:Soovitan nt sadula alla kinnituvat väikest rattakotti - sinna mahuvad tavaliselt varukumm, heeblid, ketivõti ja miks mitte ka siis autovõti