Küsimus 1: kui palju siin foorumis on naisliikmeid
Küsimus 2: mis klassides siinne rahvas üldse sõidab (sport, harrastajad, eliit

ma pole nainemart kirjutas:Tekkis üks ettepanek, to Cyc
Cyc, kes Sa arvatavasti oled kah naisterahvas. Arvatavasti noor (vaatasin foorumit - vanus - Cyc), aktiivne, suht pealiskaudne ja laisk/mugav. Viimast näitab ju see, et ehkki enamus siinkirjutajatest on avaldanud oma suhte rattasse ja sporti, pole Sina viitsinud/suvatsenud nende poolt kirja pandut vaadata. Võta aeg maha ja loe võistlus ja muud teemad läbi. Seeläbi viid nimed/näod/teod/klassid/tulemused omavahel kokku.
Aga, kui Sa otsid omasooliseid ja samaväärseid, kellega trennis/võistlustel/matkadel kokku hoida - siis nii kuulutagi.
vaadates foorumiliikmete nimekirja, võib puhtalt kasutajanimede järgi arvata, et ainult 7 naist. + sootute aliaste taha varjunud. Neist 7-st pole mõni veel midagi kostnud. Ja ega ei peagi ju.Cyc kirjutas:tekkis kaks küsimust...
Küsimus 1: kui palju siin foorumis on naisliikmeid
Küsimus 2: mis klassides siinne rahvas üldse sõidab (sport, harrastajad, eliit)
ära jampsi.. avaetapil piisas ühest naisest, et pooled mehed niimoodi tulistasid, et järgmine päev palavikus ja maitia mis veel.. mõtle, mis siis juhtuks, kui veel rohkem naisi tuleks.. mõni mees äkki sõidaks ennast täiesti hingetuks..Andrus K kirjutas:vaadates foorumiliikmete nimekirja, võib puhtalt kasutajanimede järgi arvata, et ainult 7 naist. + sootute aliaste taha varjunud. Neist 7-st pole mõni veel midagi kostnud. Ja ega ei peagi ju.
Kaks siinsetest naistest, kes ka foorumis käivad, kuid eriti ei räägi, on vähemalt TEC-i sel aastal päris hästi sõitnud. Aga kuna nad eriti sõna ei võta, siis vaevalt nad ka küsistlusele altid vastama on. Kolmapäevakutele võiksid nad aga küll tulla
ära jampsi.. avaetapil piisas ühest naisest, et pooled mehed niimoodi tulistasid, et järgmine päev palavikus ja maitia mis veel.. mõtle, mis siis juhtuks, kui veel rohkem naisi tuleks.. mõni mees äkki sõidaks ennast täiesti hingetuks..Lauri T kirjutas:... Kolmapäevakutele võiksid nad aga küll tulla
vähemalt oled võistlejate rivismarion kirjutas:Marion=naine, püüab kolmapäeval kohale ilmuda.
Peale nende kahe, kes TEC-il päris hästi on sõitnud, olen ma ka TEC-ile juhtunud, küll võistejaterivi lõpu poole.
312. koht üldarvestuses ju suhteliselt viisakas (naisterahva kohta aga v-hea). Pidasin jah enne sind ja age-t silmas. Vaata parem mitu meest sinust tahapoole jäimarion kirjutas:Marion=naine, püüab kolmapäeval kohale ilmuda.
Peale nende kahe, kes TEC-il päris hästi on sõitnud, olen ma ka TEC-ile juhtunud, küll võistejaterivi lõpu poole.
Nojah, aga mitu naist veel ettepoole saiAndrus K kirjutas:312. koht üldarvestuses ju suhteliselt viisakas (naisterahva kohta aga v-hea). Pidasin jah enne sind ja age-t silmas. Vaata parem mitu meest sinust tahapoole jäimarion kirjutas:Marion=naine, püüab kolmapäeval kohale ilmuda.
siiski leidsin kellegi age-nimelise viimase teci protokollist ja sugugi mitte kõige lõpust. Sina ?age kirjutas:Nii... mina olen siis üks naistest. Tegelenud rattasõiduga eelmise aasta juunikuust, seega suht algaja. Senini jah rohkem lugejarollis ning sadula seljas, kui foorumis rääkimas.
siis oled õnnega koos, mees. Säärase (sportliku) naisolevuse läheduses viibimine peaks ainult kannustama uusi ja veelgi paremaid tulemusi näitamaKirsa kirjutas:No rohkem Age nimelisi ju protokollis pole, et on küll jah.
Ma siiamaani ei saa sellest üle kui ta mulle Võru Maratonil 2 minutiga ära tegi. Sest siis pidin mina nõud ära pesema ;o).