On ikka juttu kokku kirjutanud...

Mis meie maanteefriigid arvavad? Mina sellise uunikumi eest üle 2000 ei maksaks. Ilmselt on sellel rattal alles vaid emotsionaalne või ajalooline väärtus.
selle jutu eest saaks juba sinupakutud summaUrmasL kirjutas:http://www.osta.ee/listings/details/ind ... =936482558
On ikka juttu kokku kirjutanud...![]()
Mis meie maanteefriigid arvavad? Mina sellise uunikumi eest üle 2000 ei maksaks. Ilmselt on sellel rattal alles vaid emotsionaalne või ajalooline väärtus.
no viie astmelist linki ple olemaskiUrmasL kirjutas:Kas see käikar suudab edaspidi ka üle 8 või 9 hammasratta käia? Või kui jääd viiese kassetti juurde siis kus kohast sa sellisele lingid leiad?priidik kirjutas:Ilus jutt jah aga vend ei ole maininud mis sarja Campa sellel on. Tundub et Record.
Ega ei suuda kindlasti. Pead tõenöoliselt uue käikari koos uue rummuga muretsema+ lingid ehk siis oma 5-7k juurde. Sellel rummul pole ju kasseti süsteemi vaid see sama vana mis stardikatel oli kus esimesed hammakad käisid keermega tirri otsa ja kogu tirr oli keermega kuidagi rummu otsas võimaeitea.veloman32 kirjutas:no viie astmelist linki ple olemaskiUrmasL kirjutas:Kas see käikar suudab edaspidi ka üle 8 või 9 hammasratta käia? Või kui jääd viiese kassetti juurde siis kus kohast sa sellisele lingid leiad?priidik kirjutas:Ilus jutt jah aga vend ei ole maininud mis sarja Campa sellel on. Tundub et Record.![]()
![]()
2001 nägin üht kutti sossiga TRM-l. ma ei tea kas lõpetas kuid minek oli tal hea küll selle ratta ja tookordse muda kohtaAndrus K kirjutas:Colnago-müüja rääkis: "Tartu Rattamaratonil osaledes tuldi nii stardis kui finišis minu rattast rääkima ning kiideti mu valikut selle ratta kasuks."
Ehk ikka Tartu rattaralli
ma ei saa ka aru, miks tartu rattamaratoni mtb-ga sõidetakse. tahaks küll cyclocrossi rattaga proovida, kui ainult saaks kuskilt sellise pilli.priidik kirjutas:Vanadest võidukatest saabki teha cyclocross ratta. Uutele laiemad kui 28 mm kummid alla ei lähe (ei mahu raami vahelt läbi) aga nendele pressid veel mingi 32-36 mm krobelised kummid alla ja ongi TRM ideaalriist valmis.