23:00 dokkaader Kõrgelt Kodeeritud Kolmik
Paratamatult on igaüks oma eluloo kangelane. Samas leidub inimesi, kelle teod lähevad kitsastest piiridest märksa kaugemale - nad jäävad rahvale meelde, nendest räägitakse nii head kui halba. Kas edu valem on kõrgemalt poolt sisse kodeeritud või tuleb võituderohke tee ja väline sära raskelt kätte? Lugu Kirsipuude rattadünastiast omas mahlas, maitsestatud vürtsikate mõtteterade ja unikaalse pildimaterjaliga. Autor Ivar Jurtšenko, operaator Andrus Eesmaa.
http://www.etv.ee/index.php?0536614&kuu ... -10#d71121
10.10.2007 kell 23:00 ETV - Saade Kirsipuudest
-
- Rattur
Re: 10.10.2007 kell 23:00 ETV - Saade Kirsipuudest
tänud hea info eest!!!riho kirjutas:23:00 dokkaader Kõrgelt Kodeeritud Kolmik
Paratamatult on igaüks oma eluloo kangelane. Samas leidub inimesi, kelle teod lähevad kitsastest piiridest märksa kaugemale - nad jäävad rahvale meelde, nendest räägitakse nii head kui halba. Kas edu valem on kõrgemalt poolt sisse kodeeritud või tuleb võituderohke tee ja väline sära raskelt kätte? Lugu Kirsipuude rattadünastiast omas mahlas, maitsestatud vürtsikate mõtteterade ja unikaalse pildimaterjaliga. Autor Ivar Jurtšenko, operaator Andrus Eesmaa.
http://www.etv.ee/index.php?0536614&kuu ... -10#d71121
elu veereb nagu ratas
Saatest 15 mintsa läbi ja mul juba mokk töllakil sest materjalist. Krt on ikka kaadrid välja ostitud - potikutega tatikast Kirsipuu raamivahelt rattaga sõitmas, igivanad sügiskrossi kaadrid ... jne.
Vaatame edasi ...
Vaadatud. No minu arvates väga hea dok. Kohe aru saada, et asja on teinud ala hingeelu tundev isik - tase Jurtšenko
Vaatame edasi ...
Vaadatud. No minu arvates väga hea dok. Kohe aru saada, et asja on teinud ala hingeelu tundev isik - tase Jurtšenko
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"