Kuna ei ole kohta kus ratast hoida, siis küsimus järgmine: Kas Tallinnas on kohta kus saaks ratast muretult üle talve hoida? Näiteks nagu autorehvide hotell...

P.
Võta hoolduse hind maha ja jaga kuude arvuga. Ja siis proovi selle rahaga laohotelli minna.Raix kirjutas:Pole ise katsetanud seda teenust, aga lihtsalt on silma hakanud Velospetsi lehel: Rataste talvekorter märtsi lõpuni 490.- kuus, sisaldab hooldust Väga soodne just ei tundu, aga vist ikka odavam, kui igal kevadel uus ratas osta.
Mina saan aru, et 490 ei tule mitte kuudega jagada vaid korrutada, siis tundub vähe reaalsem ka. Hea, et keegi sellist teenust (koos hooldusega) üldse pakub.Villem T kirjutas:Võta hoolduse hind maha ja jaga kuude arvuga. Ja siis proovi selle rahaga laohotelli minna.Raix kirjutas:Pole ise katsetanud seda teenust, aga lihtsalt on silma hakanud Velospetsi lehel: Rataste talvekorter märtsi lõpuni 490.- kuus, sisaldab hooldust Väga soodne just ei tundu, aga vist ikka odavam, kui igal kevadel uus ratas osta.
ups.. hooldavad siis iga kuu?meelisxxx kirjutas:Mina saan aru, et 490 ei tule mitte kuudega jagada vaid korrutada, siis tundub vähe reaalsem ka. Hea, et keegi sellist teenust (koos hooldusega) üldse pakub.Villem T kirjutas:Võta hoolduse hind maha ja jaga kuude arvuga. Ja siis proovi selle rahaga laohotelli minna.Raix kirjutas:Pole ise katsetanud seda teenust, aga lihtsalt on silma hakanud Velospetsi lehel: Rataste talvekorter märtsi lõpuni 490.- kuus, sisaldab hooldust Väga soodne just ei tundu, aga vist ikka odavam, kui igal kevadel uus ratas osta.
Mina saan sellest lausest aru nii, et 490.- tugrikut maksab ühe kuu hoiuteenus ja kuna sõna "hooldus" on ainsuses, siis ilmselt ikkagi üht hooldust peetakse silmas. Samas ei tohiks olla väga keeruline järele küsida.Rataste talvekorter märtsi lõpuni 490.- kuus, sisaldab hooldust
roll kirjutas:490.- kuus![]()
490.- terve talv olen nõus enda juures hoidma, niguinii oma rattad seisavad
Mõtlesin päris mitu päeva, et kas viin Velospetsi..., hea et nii kaua mõtlesinroll kirjutas:Ei hooldust küll selle raha eest ei saa