Seitse tundi ratta seljas??!!
- väikepäike
- Rattur
Seitse tundi ratta seljas??!!
seitse tundi ratta seljas ja puhas matkamise rõõm?? No minuloleks juba ammu selle aja peale tagument vahtrapuu nägu, kui kiirus ka taga veel......või mõeldakse siin tund rattasõitu ja paar tundi piknikku murul??
http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=306100
kõik naised on inglid. Aga kui neil tiivad murtakse, istuvad nad luua selga...
Re: Seitse tundi ratta seljas??!!
Ei no Evelin on aasta inimene minu arvates, aga kui asjast, siis 7h sadulas pole rattamaailmas midagi erilist. Omalgi võistlustingimustes rekord nt 9h45min. Pee harjub ära ja sadul peab hea olema. See ju vana teada tarkus, et spordiga lõpetanud vanade ratturite pee nahast tehakse kuulikindlaid veste .
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
- väikepäike
- Rattur
no proua Evelin nüüd küll vist eriline "vana rattur"...milla ta oma kaalust jagu alles sai? ja selle väikese ajaga juba "vana rattur"...no andke andeks.....Mati kirjutas:Ei no Evelin on aasta inimene minu arvates, aga kui asjast, siis 7h sadulas pole rattamaailmas midagi erilist. Omalgi võistlustingimustes rekord nt 9h45min. Pee harjub ära ja sadul peab hea olema. See ju vana teada tarkus, et spordiga lõpetanud vanade ratturite pee nahast tehakse kuulikindlaid veste .
jah, sa said valesti aru. "vana rattur" on see, kes on pidevalt ja tugevalt sõtkunud vähemalt 20 aastat.väikepäike kirjutas:no proua Evelin nüüd küll vist eriline "vana rattur"...milla ta oma kaalust jagu alles sai? ja selle väikese ajaga juba "vana rattur"...no andke andeks.....
velo clubbers
Sitalehe imetud pealkiri, mida ullikesed kommenteerivad. Videoklipis 8:00 ütleb ju evelin üheselt mõistetavalt, et kui ta sõidab rattaga 7 tundi, siis võtab seda kui matkamist, mitte trenni. Seega on lubatud nii jala mahapanek kui pissipaus. Kusagil pole juttugi kiirusest ja intensiivsusest.väikepäike kirjutas:seitse tundi ratta seljas ja puhas matkamise rõõm?? No minuloleks juba ammu selle aja peale tagument vahtrapuu nägu, kui kiirus ka taga veel......või mõeldakse siin tund rattasõitu ja paar tundi piknikku murul??
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
7h sadulas on köki-möki
- väikepäike
- Rattur
mart kirjutas:Sitalehe imetud pealkiri, mida ullikesed kommenteerivad. Videoklipis 8:00 ütleb ju evelin üheselt mõistetavalt, et kui ta sõidab rattaga 7 tundi, siis võtab seda kui matkamist, mitte trenni. Seega on lubatud nii jala mahapanek kui pissipaus. Kusagil pole juttugi kiirusest ja intensiivsusest.väikepäike kirjutas:seitse tundi ratta seljas ja puhas matkamise rõõm?? No minuloleks juba ammu selle aja peale tagument vahtrapuu nägu, kui kiirus ka taga veel......või mõeldakse siin tund rattasõitu ja paar tundi piknikku murul??
no anna andeks, aga MINA ei ole ullike ja kui sulle sellised teemad ei meeldi, siis PALUN MITTE LUGEDA!!
Sina va 24h tunni mees ei kvalifitseeru normaalsete inimeste diskussiooni ses kontekstis .Rivo kirjutas:7h sadulas on köki-möki
Päike väike, ära ärritu. Naerata. Tigedad naised on koledad.väikepäike kirjutas:no anna andeks, aga MINA ei ole ullike ja kui sulle sellised teemad ei meeldi, siis PALUN MITTE LUGEDA!!mart kirjutas:Sitalehe imetud pealkiri, mida ullikesed kommenteerivad...
velo clubbers
- väikepäike
- Rattur
no ei saa naeratada, kui mingid matid siin tulevad lahmama , krt tahaks ka ratta selga ja muide, ma olen tegeld väga ilus.....Mati kirjutas:Sina va 24h tunni mees ei kvalifitseeru normaalsete inimeste diskussiooni ses kontekstis .Rivo kirjutas:7h sadulas on köki-mökiPäike väike, ära ärritu. Naerata. Tigedad naised on koledad.väikepäike kirjutas:no anna andeks, aga MINA ei ole ullike ja kui sulle sellised teemad ei meeldi, siis PALUN MITTE LUGEDA!!mart kirjutas:Sitalehe imetud pealkiri, mida ullikesed kommenteerivad...
saada pilt või rate konto. muide, ma olen selline keskmine.väikepäike kirjutas:...no ei saa naeratada, kui mingid matid siin tulevad lahmama , krt tahaks ka ratta selga ja muide, ma olen tegeld väga ilus.....
velo clubbers
- väikepäike
- Rattur
nooo mul ei ole migit rate kontot, ja me võime koos rattaga sõitma minnaMati kirjutas:saada pilt või rate konto. muide, ma olen selline keskmine.väikepäike kirjutas:...no ei saa naeratada, kui mingid matid siin tulevad lahmama , krt tahaks ka ratta selga ja muide, ma olen tegeld väga ilus.....
teeks kosjasobitaja rubriigi.......
Mind aga huvitab, mis kaader see on, kes Evelini artikleid kommenteerib. Pange tähele: kus aga vähegi Evelinist kirjutatakse on loetud tundidega mitukümmend sapist kommentaari ja kõigil neid mitukümmend plussmärki. Ja kui keegi vahepeal viskab Evelini kaitsva kommentaari, on sellel kohe mitukend miinusmärki küljes. Huvitab kohe, mis haigete inimeste pande see selline on? Keskerakonna noortekogu?
Muidu on Evelin tore tädi küll, polnud tal ka siis häda midagi, kui ta priske oli. Ja pole ta ka praegu miski vändra aveli või liis lassi moodi, nagu muist hüsteerik-pasanteerikutest kommentaariruumis väidavad. Täiesti soliidne daam on.
Sadula ja hargivahe suhtest: 120 kiloga kannatab ka tundide kaupa ratsutada, pole häda midagi. Eks siin ole seos sõidukogemuse, treenituse ja sadula headuse vahel (Start Sosse pingutatav nahksadul on hea küll)
Muidu on Evelin tore tädi küll, polnud tal ka siis häda midagi, kui ta priske oli. Ja pole ta ka praegu miski vändra aveli või liis lassi moodi, nagu muist hüsteerik-pasanteerikutest kommentaariruumis väidavad. Täiesti soliidne daam on.
Sadula ja hargivahe suhtest: 120 kiloga kannatab ka tundide kaupa ratsutada, pole häda midagi. Eks siin ole seos sõidukogemuse, treenituse ja sadula headuse vahel (Start Sosse pingutatav nahksadul on hea küll)
mustal taustal helendab must vari
6 tundi FlyLALi 757-s on hullem kui 10 tundi rattasadulas.
Segasaun on siis, kui on puu- ja elektriküte.