9snow kirjutas:...... Ainus milles sa võid kindel olla on see, et kleeps on scotti oma ja ehk ka raami osas on nad sõna sekka öelnud..........Riho
Tahad sa meile allikaid äkki avaldada , kust selline informatsioon tuleb?
9snow kirjutas:...... Ainus milles sa võid kindel olla on see, et kleeps on scotti oma ja ehk ka raami osas on nad sõna sekka öelnud..........Riho
kui ma nüüd väga valesti ei mäleta, siis alumiiniumist rataste osas on lood enamvähem sellised , et ostes suvalise ratta on see hoolimata raamil olevast sildist 60% tõenäosusega see valmistatud Gianti tehases 25 % juhtudel Merida tehases ja väga tõenäoliselt ka ülejäänud sealsamas Taiwanil Taichung`is.seen kirjutas:Need firmad teevad ratta raame, tegelikult raamidki tehakse kõik kuskil kagu - aasias. Sama hinnalassilid3r kirjutas:Tänan vastuse eest. Kohe tahaksin küsida, millised firmasid Teie soovitaksite. GT? TREK? MERIDA?
ratastel on enamasti sama taseme jupid, raamil olevast sildist hoolimata.
Mida siin veenda. Mis sa arvad, et iga kleepsuomanik jaksab omale miljoneid maksvaid keevitusroboteid ja koosteliine osta?? Raami geomeetria disainimine ja selle kokku keevitamine on kaks täiesti eraldi valdkonda. Specialized ja muud kallima otsa raamid on advanced disainiga selle pärast, et neil lihtsalt on omal eraldi disainerid. Pealegi omab näiteks Merida minu teada 49% Specialized'i aktsiatest...maanus kirjutas:Noup, ei veenud mind ikkagi, allikaid paluks.
Sorry adminnid ja moded et läheb läbuks aga Marcola, tõsiselt Spessu hiilgusest pimestunud mees , uuri natuke rohkem Scotti tausta enne kui tuled kleepsudest pajatama.Marcola kirjutas:.......Mis sa arvad, et iga kleepsuomanik jaksab omale miljoneid maksvaid keevitusroboteid ja koosteliine osta?? Raami geomeetria disainimine ja selle kokku keevitamine on kaks täiesti eraldi valdkonda....
Spessu oli toodud näiteks, kuna raami eripärasusest rääkides hüppas esimese asjana silma kumera top-tube'iga S-Works, kuid loomulikult ei lisa huvitavaid raadiuseid ja muid eripärasid ainult nemad, vaid ka SCOTT võib vabalt siia kuuluda. Detailsemalt sulle neist asjadest pajatama ei ole ma kahjuks piisavalt kompetentne.maanus kirjutas:Sorry adminnid ja moded et läheb läbuks aga Marcola, tõsiselt Spessu hiilgusest pimestunud mees , uuri natuke rohkem Scotti tausta enne kui tuled kleepsudest pajatama.
Et sul lihtsam oleks , külasta scottusa punkt kommi - http://www.scottusa.com.
Scott USA - Scott got its start in Sun Valley, Idaho, when Ed Scott developed the first aluminum ski pole in 1958. In the 80's, Scott developed a bike line.
Eventually, Scott pulled out of the U.S. market and focused on Europe, where Scott is headquartered.14
After an absence of several years, Scott has returned to the U.S. market under the direction of Scott Montgomery of Cannondale fame. Although the company is headquartered in Switzerland, production comes from Asia, with key suppliers being Hodaka and Giant.
Scotti mäesuusakinnastega on küll põhjust natuke mitte rahul olla,vooder pagan hakkas jube kähku randme kohalt hargnema.maanus kirjutas: Ja no Scotti kui brändi usaldusvärsusest ei pea mitte ainult ratturid lugu, seda hindavad nii mootori- kui ka talvespordi sõbrAD
Ma loodan pigem Hollandi võitu. Samas Hispaanial pole ka häda midagimaanus kirjutas:Tervisel viga pole ja ka usk on täitsa olemas........usun, et Hispaania võidab ka MM.
Kas lähme kohe Soccerneti foorumisse enne kui moded kurjaks saavad, ?AndreK kirjutas:Ma loodan pigem Hollandi võitu. Samas Hispaanial pole ka häda midagi