Scotti ja Treki font
-
- Rattur
Scotti ja Treki font
Tuleb tunnistada, et olen paras rattapede. Ehk oskab keegi mulle anda aadressi, kust saaks Treki võis Scotti fonti tõmmata. Või ehk teab keegi, mis nende fontide nimed on?
-
- Rattur
Re: Scotti ja Treki font
ma ei tea kas siit saad abi http://www.typophile.com/node/57627
-
- Rattur
Ei ole abi, sestmihkelraim kirjutas:ma ei tea kas siit saad abi http://www.typophile.com/node/57627
Access denied
You are not authorized to access this page.
-
- Rattur
ei tea jah mis jama on, eile ma nägin küll, mis seal kirjas oli
kui pead fondi all silmas Scott ja Trek kirjades kasutatavat , siis taolised logod üldjuhul on tuunitud mingist fondist või nullist üles ehitatud.
Olles ise aastaid reklaamibüroos töötanuna otsinud kliendi palvel erinevate maailmakuulsate logode fonte, jõudsin lõpuks järeldusele, et krdi lihtne on võtta mõni olemasolev font ja seda venitades-kallutades-perspektiivitades saavutada hoopis uus tase. Sellel, kes seda tahab nö kurvidesse saada, kulub hullult aega, et see hiljem punkthaaval järgi joonistada.erikr kirjutas:kui pead fondi all silmas Scott ja Trek kirjades kasutatavat , siis taolised logod üldjuhul on tuunitud mingist fondist või nullist üles ehitatud.
Kui sul on aga logosid vaja, siis aitab sääne koht nagu bestbrandsoftheworld.com või samalt lehelt see koht!
Holden kuule,
oleksid sa (viitsimis)võimeline aretama mulle Scotti fondiga "Kuldar" klepsud toptube jaoks?
Ja küll neid nimesid veel leiaks, et see projekt sul vähemalt nulliga välja tuleks;)
oleksid sa (viitsimis)võimeline aretama mulle Scotti fondiga "Kuldar" klepsud toptube jaoks?
Ja küll neid nimesid veel leiaks, et see projekt sul vähemalt nulliga välja tuleks;)
Gravity is a Bitch
Believe it or not, non-cyclists sometimes think they have something interesting to say, have an interesting hobby, or an interesting experience to relate. Still, for the sake of propriety, you must act as if you care. Feel free, as they talk, to pleasantly daydream about biking. Just smile and say, "Absolutely," from time to time.
- kristjan07
- Rattur
wylde, otsi mingi äge pinup joonistus ja lase kleepsuks teha
Teema algatajale soovitan treki kodukalt otsida Treki logo vektor faili ja ongi probleem lahendatud. Võite Scottile ja Trekile kirja saata kes huvilised olete, sest logosid annavad firmad kergelt välja.
Teema algatajale soovitan treki kodukalt otsida Treki logo vektor faili ja ongi probleem lahendatud. Võite Scottile ja Trekile kirja saata kes huvilised olete, sest logosid annavad firmad kergelt välja.
logo logoks, oletan, et teemaalgataja jaoks on ka ülejäänud 22 ladina tähestiku tähte olulised.kristjan07 kirjutas: Teema algatajale soovitan treki kodukalt otsida Treki logo vektor faili ja ongi probleem lahendatud. Võite Scottile ja Trekile kirja saata kes huvilised olete, sest logosid annavad firmad kergelt välja.
Terv:)
kas on veel vaja seda ''SCOTT''-i sarnast fonti ?
Esialgu pakuks pakuks et - Bitsumishi Truetype - ? ehk sobiks ?
(hetkel nôudis see kôige vähem vaeva selle kirjatyybi n.ö Reverse engineering'uks )
neid sarnasid on veel, aga kôigil mingi erinevus
tavaliselt n.ö 1:1 ''järgi teha" pole viisakas aga.. noh kui vaja siis ...
kas on veel vaja seda ''SCOTT''-i sarnast fonti ?
Esialgu pakuks pakuks et - Bitsumishi Truetype - ? ehk sobiks ?
(hetkel nôudis see kôige vähem vaeva selle kirjatyybi n.ö Reverse engineering'uks )
neid sarnasid on veel, aga kôigil mingi erinevus
tavaliselt n.ö 1:1 ''järgi teha" pole viisakas aga.. noh kui vaja siis ...