ma olen pea kolm aastat tõsisemalt kestvusaladega tegelenud (MTB, MNT, triatlonid, suusatamine jne). Olen korduvalt seda foorumit kasutanud informatsiooni ammutamiseks ning varustuse ostmiseks. Olen alati olnud meeldivalt üllatunud siinsete inimeste soovist üksteist abistada.
Kaks kuud tagasi tekkis meil vennaga mõte algatada väike heategevus. Eesmärk oli liita meie kiindumus sporti kõrgema/üllama eesmärgiga. Seedisime seda ideed ning tulime lagedale järgnevaga. Annetame vennaga mõlemad vastavalt tehtud treeningtundidele.....1 euro iga trennitunni eest ning 2 eurot iga võistlustunni eest. Hooaja lõpus lööme tunnid kokku ning raha läheb SEB Heategevusfondile, mis omakorda jagab raha vanemateta lastele. Kogu protsessi kajastame siin http://www.facebook.com/train4cause ning eesmärk on kaasata inimesi, kes oleksid sama põhimõtte järgi nõus annetama.....summa pole oluline. Esimese päevaga on neli inimest sama eesmärgi omale võtnud ning üks firma lubanud anda 500 euri hooaja lõpus.......algus on päris okei

Loodan leida ka siit mõne aktivisti, kes oleks nõus sama teekonna ette võtma !!!
Facebooki site on inglise keeles sellepärast, et see on ainukene ühine keel, mida kõik sõbrad/tuttavad laiast maailmast mõistavad.
Kõik küsimused on teretulnud.
Parimatega
Fred