UrmasL kirjutas:Minule lõppes sprint igatahes ülepingutusega
Kohe esimeses sõidus sai nii peeneks aetud, et veel 15min peale lõpetamist käis pilt kergelt ringi. Järgnevatest sõitudest enam asja ei saanud.
Koju jõudes hakkas mõne aja pärast sees keerama ja selg valutama. Seljale sai ilmselt saatuslikuks vihmas ja 5-6 kraadise temperaruuriga kännu peal istumine (peale esimest sõitu, kui pilt tahtis tasku minna). Õhtul veel oksendasin korralikult ja magada ei saanud samuti kuna selg valutas ja sees keeras. Umbes 5 ajal hommikul läks asi paremaks (tänu valuvaigistitele) ja jäin lõpuks magama. Nüüd on juba enam vähem. Selga on veel tunda ja siskond on ka enam-vähem. Süüa veel midagi ei julge. Ega ei taha kah.
Säh sulle sprinti siis. Kerge sutsakas hooaja lõpuks.......
Mnjahh.....Kerge palaviku viskas mul ka öösel. Mingi 37,2 vist. Ja ega ma seda seljavalu põhjust hinnata ei oska. Võimalik samuti, et neerud. Kunagi enne pole igatahes tunda andnud.rainer kirjutas:Üldiselt võin teha UrmaseL jutust copy paste ainukese vahega ,et oksendamise asemel viskas ööel palaviku ülesse ja neerud valutasid kuni valuvaigisti võtmiseni. Ilmselt külmetus ja ülepingutus.
Kas keegi oskab öelda kuidas mõjub selline asi organismile?
Olen ennegi tähelepannud ,et mingi rõvaeda pingutuse järel lööb neerudesse hiljem väikse valu sisse. Palun mitte segamini ajada seljavaluga pärast paaritunnist maratoni juurikatel.
Praegu hakkab juba taastuma. Kuigi söögiisu veel pole. Laupäeva lõunast alates kuni praeguseni olen söönud ühe võileiva ja poolteist banaani. Selja(neeru) valu enam eriti tunda ei anna. Suht uimane tunne on endiselt ja silmamunad valutavad...[/quote]