Pühadesoovid
Pühadesoovid
Teeks siis siinkohal otsa lahti.
Sooviks kõigile foorumlastele meeldivaid pühi ning lahedat aastavahetust. See aasta on siinses keskonnas minu jaoks olnud vägagi meeldiv ning arendav . Loodan, et uus tuleb ses osas veelgi parem. Peitke siis vähemalt pühadeks sadul ära ja nautige kapsast ja vorsti, siis on mida jälle mahasõita .
Mati
Sooviks kõigile foorumlastele meeldivaid pühi ning lahedat aastavahetust. See aasta on siinses keskonnas minu jaoks olnud vägagi meeldiv ning arendav . Loodan, et uus tuleb ses osas veelgi parem. Peitke siis vähemalt pühadeks sadul ära ja nautige kapsast ja vorsti, siis on mida jälle mahasõita .
Mati
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Jagaks siinkohal teiega üht lahedat luuletust, mis mulle hiljuti saadeti. Äkki läheb mõnel vaja kingituse lunastamiseks :
Sähvatades tähti kukub
lumemetsa muhvi.
Tihane, kes kuusel tukub
suled ajab puhvi.
Jalad külmad nagu tikud
linnul pole tekki...
Unes näeb, et päkapikud
saevad talle pekki...
Hüva jõulu kõigile!
Sähvatades tähti kukub
lumemetsa muhvi.
Tihane, kes kuusel tukub
suled ajab puhvi.
Jalad külmad nagu tikud
linnul pole tekki...
Unes näeb, et päkapikud
saevad talle pekki...
Hüva jõulu kõigile!
-
- Rattur
...
Õnnitlused ka minu poolt poja puhul!!!:) Ja ilusaid ning rahulikke jõule kõigile foorumlastele ja nende peredele!!! Kena aastavahetust kah, loodan et järgmine aasta tuleb kõigile Veelgi parem kui see aasta!
Raske Õppustel, Kerge Lahingus!
Twisted Mind Bikers
Twisted Mind Bikers
grishasport kirjutas:Kõige tähtsam on tervis - ülejäänud saab osta.
Russkaja poslovitsa.
Olen topelt õnnelik. Täna mull sündis poeg. Kaal 3600g. pikkus 52 sm.,
naise pulss 60, sünnitusaegaeg 09.30
Parimad õnnesoovid!!!
Topelt jõudu ja kannatust ning tere tulemast klubisse.
Poisse ongi tarvis, mul tutvusringis ainult tüdrukud,ise kaasa arvatud
Head aasta vahetust kõigile.
Aga moraal on see, et mis sinu elus ka ei juhtuks,
alati on seal ruumi veel ühe õlle jaoks!
alati on seal ruumi veel ühe õlle jaoks!
Kas ratas juba lapsele valmis vaadatud?grishasport kirjutas:Olen topelt õnnelik. Täna mull sündis poeg. Kaal 3600g. pikkus 52 sm.,
naise pulss 60, sünnitusaegaeg 09.30
Minu poiss sai esimese ratta kaheselt, teise kolmeselt. Kevadel võtan abirattad alt ära ja...
Igatahes esimene diplom on ka poisil sel suvel Haanja TECilt saadud. Rakvere TECil osales ka, aga seal nii hästi ei läinud
Igatahes teretulemast ratta-ISAde klubisse.
Õnnitlused ka minu poolt ja kannatust kah natuke Las õpib esialgu käimagrishasport kirjutas:...Olen topelt õnnelik. Täna mull sündis poeg. Kaal 3600g. pikkus 52 sm., naise pulss 60, sünnitusaegaeg 09.30
velo clubbers
Tervitused kõigile!
Jõulud läbi ja selle tõttu soovin kõigile rahulikku aastalõppu ja rõõmsat uut (võitude rohket) aastat!
Grisha!
Palju õnne ning tugevat tervist sinu lapsele, naisele ja sulle endale! Ole nendega algul kannatlik, siis rõõmu pärast rohkem!!!
Grisha!
Palju õnne ning tugevat tervist sinu lapsele, naisele ja sulle endale! Ole nendega algul kannatlik, siis rõõmu pärast rohkem!!!
tuksub-sõidan, tuksub-sõidan, tuksubtuksubtuksub - pean pausi...