litsensid ja klubid jne
litsensid ja klubid jne
Ma ple ejl võitlustelt veel osa võtnud. Aga iilgelt tahaks, ma saan aru et mul on litsensi selleks vist vaja ja soovitav oleks klubis kah olla. A kust ma krt klubi välja võlun? Ma ple kunagi klubi teemadel üldse mõelnud..vavalt et pärnus üldse miski mtb klubi siukest on. Ühesõnaga..öelde mulle mida oleks mõistlik teha...
a nad sõidavad minu teada vaid mööda pärnu kalevi statat... mulle siuke asi küll lõbu ei paku...a ma mailin sellele dudile vaatan kui härg värk on..
krt PÄRNU SK KALEV... SK tähendab minuteada sõudeklubi... :S
Damnit a ma ei tea kui palju minust asja on...pean ennast kusagil proovile panema... TRM on raudmats aga see nagu liiga hilja juba...
miskit võistlusi tuleb varsti kus litsensi vaja ple?
Damnit a ma ei tea kui palju minust asja on...pean ennast kusagil proovile panema... TRM on raudmats aga see nagu liiga hilja juba...
"Tegijad" MTB-sõitjad võivad teha kuni 90% trennist maanteel. Vahel käiakse tsipa maastikul, et tunnetus ära ei kaoks.
SK- spordiklubi.
Vaevalt nad mööda staadionit tiirutavad, rattaga tartaani peale ju ei lasta...
EJL kalender
Litsentsi läheb vaja praktiliselt ainult siis kui soovid osa võtta Eesti meistrivõistlustest.
SK- spordiklubi.
Vaevalt nad mööda staadionit tiirutavad, rattaga tartaani peale ju ei lasta...
EJL kalender
Litsentsi läheb vaja praktiliselt ainult siis kui soovid osa võtta Eesti meistrivõistlustest.
Signature sucks!
sorry, aga ma ei saa su jutust küll midagi eriti aru.scrapper kirjutas:a nad sõidavad minu teada vaid mööda pärnu kalevi statat... mulle siuke asi küll lõbu ei paku...a ma mailin sellele dudile vaatan kui härg värk on..
sa ei pea ju üldsegi kodulinnaklubisse kuuluma. ja seda litsentsi läheb tõesti vaid siis vaja, kui sa juba suhtkoht kõva mees oled ja teistelt võistlustelt (ilma litsentsita võistlustelt) stabiilslt võite nopid