HRmax test
HRmax test
Värske Polar'i kasutajana küsin nõu koormustesti osas - olen aru saanud et ise seda kuskil maanteel punnitada ei vii kuigi kaugele... Kus kannataks testi teha ? Kas on mõni rohkem rattatrennile spetsialiseerunud koht või peaks suvaliselt valima ? TTY juures nt. leidsin ühe võimaliku: http://www.fittest.ee ....
Life Must Be Fun !
OK, thnx soovituse eest. Olen esmakordne st. tundub et Sportmed. Weeb ütleb et kogu pakett on 950 kr, seal teises oli vist nõks alla 800 - tervise huvides vast tasub see lisaraha alla neelata kui tead et tulemus on usaldusväärsem.
BTW, kas oskad seal ka konkreetset arsti soovitada ?
BTW, kas oskad seal ka konkreetset arsti soovitada ?
Life Must Be Fun !
Ei eksi . Aga muuseas mul pole ta hapnikutarbimist taht seni teha, ütleb, et pole mõtet, arenguruumi veel küll. St arene veel, siis vaatame kui kõva oled. Eks spets teab, mis oluline.erikr kirjutas:kõik vist soovitaksid Muza Lepikut. Või eksin?Martster kirjutas: BTW, kas oskad seal ka konkreetset arsti soovitada ?
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Max pulsi saab polariga suht lihtsalt kätte kui ntx. Nõmmele jooksma minna. Samuti Spinnis ntx kui Urmase spinni minna statusclub-s. aga Sportmedis mõõdetakse kõik ikka palju täpsemalt üle ja saad teada kas võid täiega panna või vajalik ettevaatlikumalt tegutseda. Algatuseks käib see ca 500.- pakett minu meelest küll.
Mis ei tapa, teeb tugevamaks!
-
- Rattur
Nooh, natuke võiks ikka ise ka uurida...madiz kirjutas:kas see 450 eegune seanss
http://www.sportmed.ee - juhuks kui tundmatu leht!
Signature sucks!
käisin ise eile gerdi juures fittestis testis. olen nüüdseks monitoorinud tervist regulaarsete testidega umbes aasta. alguses tuleb neid enda tundmaõppimiseks natuke rohkem teha tore on kui keegi suudab sulle ka loogiliselt ära seletada mis su organismis toimub ning kuidas seda muuta omale soovitud suunas. siiamaani on gerdi nõuanded paika pidanud, võimalik ka tellida endale toitumiskava.
sõian keskmiselt taseme poolest mahun tecil saja sisse
audenteses asuv spordimeditsiini keskus on ikkagi mõeldud tegev ja noorsportlastele s.t. sul peab enne juba olema mingi monitooring läbi aastate siis oskad seda kõike ära kasutada. ise olen lapsega käinud kaks korda aastas audenteses.
sõian keskmiselt taseme poolest mahun tecil saja sisse
audenteses asuv spordimeditsiini keskus on ikkagi mõeldud tegev ja noorsportlastele s.t. sul peab enne juba olema mingi monitooring läbi aastate siis oskad seda kõike ära kasutada. ise olen lapsega käinud kaks korda aastas audenteses.