Kõik teleka ette! Saate kohta tuleb tunnikontroll...

Edit: pealkiri lühendatud ainullt Spordifookuseks
Ma jah, kirjutasin Hukoga samaaegseltRuve kirjutas:juba jõuti üks teema asja kohta veel teha... eks vaatame siis:) nagu ka suusatamist enamus vist hetkel vaatas ja seal reklaami nägihuko kirjutas:Reklaamis mainiti, et räägitakse pikemalt TdF 5-kordse võitja Lance Armstongiga.![]()
Kõik teleka ette! Saate kohta tuleb tunnikontroll...![]()
tänx et seda mainisid,ehk saan sõjas ka siis seda vaadata sest homme olen seal ajal teel viljandisse ja jääb nägematacowrider kirjutas:Kustutasin oma teema ära, aga siia lisan, et kordus on T 20. jaanuaril kell 13.15
märkasin ja jõudsin oma hetkel mitteolulise teema ka kustutada, aga sa olid kiiremcowrider kirjutas:Ma jah, kirjutasin Hukoga samaaegseltRuve kirjutas:juba jõuti üks teema asja kohta veel teha... eks vaatame siis:) nagu ka suusatamist enamus vist hetkel vaatas ja seal reklaami nägihuko kirjutas:Reklaamis mainiti, et räägitakse pikemalt TdF 5-kordse võitja Lance Armstongiga.![]()
Kõik teleka ette! Saate kohta tuleb tunnikontroll...![]()
![]()
Kustutasin oma teema ära, aga siia lisan, et kordus on T 20. jaanuaril kell 13.15
kunagi kohtuvad U.S.A. president Lance ja Eesti president Erki....huko kirjutas:No nii, saade on vaadatud ja küsimus kõlab:
kas vaatasid saadet?
Treenereid vähe - paha; klubisid juurde tekkinud - hea; leheneegrid pealiskaudsed - paha; raha/sponsoreid pole/vähe - paha; koostöö klubide ja liidu vahel lahja - paha; Kirsipuult mnt koondis naistele - hea; mõni mees sai piiri taga võistluskogemusi - hea.Ruve kirjutas:keegi võiks kommenteerida millest selles saates räägiti![]()