www.estonian-freeriders.tk
Tere
Sai valmis tehtud selline leht. Ajastus küll natuke vale, sest hooaeg hakkab lõppema, aga sellegi poolest. Teretulnud on kõik ekstreemsed rattaspordi harrastajad !
Sai valmis tehtud selline leht. Ajastus küll natuke vale, sest hooaeg hakkab lõppema, aga sellegi poolest. Teretulnud on kõik ekstreemsed rattaspordi harrastajad !
Viimati muutis iffikas, 07. 11. 2004. 22:55, muudetud 1 kord.
Re: www.estonian-freeriders.tk
iffikas kirjutas:Tere
no seee bänner on seal küll asi mis mind sinna lehele ei kucu.on siis sellist saasta sinna vaja??? (kasutasin siis IE'd)
Viimati muutis KristjanS, 07. 11. 2004. 20:13, muudetud 1 kord.
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
mul viskas kohe mingi saasta etteKirsa kirjutas:Milline banner?

"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
Velo Clubbers
Velo Clubbers
Tegemist siis domaini teenusepakkuja (ehk peremehe) pop-up'iga, millede vastu Kirsal nt keeld peal. Neil polnud ses osas vist eriti valida
Aga muidu sooviks ainult tuult tiibadesse. Arendavat konkurentsi extreemvalla lehtede näol on piisavalt.

Aga muidu sooviks ainult tuult tiibadesse. Arendavat konkurentsi extreemvalla lehtede näol on piisavalt.
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Kasutage normaalset lehitsejat(nagu näiteks see) ja te ei näe peaaegu kunagi hüpikaknaid
justSiim:M kirjutas:Kasutage normaalset lehitsejat(nagu näiteks see) ja te ei näe peaaegu kunagi hüpikaknaid

Niih jääks siiski teemasse 
Lehe aadress ilma pette domeenita (tk) oleks keeruline ja raske meelde jätta. Seega sai tehtud selline adre ja kahjuks on seal selline pop-up kaasas. Aga igaljuhul sovoitan kasutada FF(firefoxi) või siis IE(internet explorer puhul google toolbar).
Muidu on lehe kohta kriitika teretulnud !

Lehe aadress ilma pette domeenita (tk) oleks keeruline ja raske meelde jätta. Seega sai tehtud selline adre ja kahjuks on seal selline pop-up kaasas. Aga igaljuhul sovoitan kasutada FF(firefoxi) või siis IE(internet explorer puhul google toolbar).
Muidu on lehe kohta kriitika teretulnud !
täitsa norm leht ma arvan. peamine, et tegijail energiat jätkub, sisu juurde tuleb ja muutuv info ajakohasena püsib. küll foorumgi käima läheb. disain arusaadav ja kasutada lihtne.
firefoxiga oli täitsa norm, kusagilt midagi välja ei hüpanud ega imenud mingitki moodi. tavaliselt on igasugused probleemid tihendis, olgu see siis lenksu ja sadula või tooli ja klaveri vahel.
jaksu tegijatele
firefoxiga oli täitsa norm, kusagilt midagi välja ei hüpanud ega imenud mingitki moodi. tavaliselt on igasugused probleemid tihendis, olgu see siis lenksu ja sadula või tooli ja klaveri vahel.
jaksu tegijatele

Täname !erikr kirjutas:täitsa norm leht ma arvan. peamine, et tegijail energiat jätkub, sisu juurde tuleb ja muutuv info ajakohasena püsib. küll foorumgi käima läheb. disain arusaadav ja kasutada lihtne.
jaksu tegijatele
Seni kui sõitjaid ja kasutajaid on seni püsib asi ülev j ka täieneb. Talvkes jääb asi ilmselt natuke soiku, aga kevadel uue hooga

Praegu meenub, et esiteks kiirus kannatab (leht uimane), teiseks jamad foorumiga (täpselt ei oska seletada kuna pole süvenenud). Mina seda teenust ei kasutaks, pigem maksaks mingi tasulise domeeni eest. Võta kasvõi .net, .info või .com domeen, kui .ee (firma või FIE) ei õnnestu hankida. .eu kohta ei tea, millistel tingimustel neid jagatakse.iffikas kirjutas:nimelt ?cowrider kirjutas:Ütlen ausalt, .tk imeb. Otsi mingi muu variant. Selle .tk aadressiga on peale pop-up muudki jamad.
Alati on võimalus ju muutacowrider kirjutas:Praegu meenub, et esiteks kiirus kannatab (leht uimane), teiseks jamad foorumiga (täpselt ei oska seletada kuna pole süvenenud). Mina seda teenust ei kasutaks, pigem maksaks mingi tasulise domeeni eest. Võta kasvõi .net, .info või .com domeen, kui .ee (firma või FIE) ei õnnestu hankida. .eu kohta ei tea, millistel tingimustel neid jagatakse.iffikas kirjutas:nimelt ?cowrider kirjutas:Ütlen ausalt, .tk imeb. Otsi mingi muu variant. Selle .tk aadressiga on peale pop-up muudki jamad.

kahju, et sisulise vestluse asemel on teema läinud valitud hostingu halvustamiseks. testisin just foorumit oma ülif****g turvatud töökoha võrgust firefoxiga ja postitasin külalisena ka testsõnumi. jah, on aeglasem kui velo.clubbers.ee või hinnavaatlus kuid see vahe on ebaoluline. eriti ebapädev tundub viide jamadele mehelt kes ise ütleb, et täpselt ei oska seletada kuna pole süvenenud. mina süvenesin ja jama ei leidnud. jään oma arvamuse juurde tihendi kvaliteedist. alati on lihtsam kritiseerida kui ise taha.cowrider kirjutas:siteks kiirus kannatab (leht uimane), teiseks jamad foorumiga (täpselt ei oska seletada kuna pole süvenenud). Mina seda teenust ei kasutaks, pigem maksaks mingi tasulise domeeni eest. Võta kasvõi .net, .info või .com domeen, kui .ee (firma või FIE) ei õnnestu hankida. .eu kohta ei tea, millistel tingimustel neid jagatakse.
Kuna mul on muudki teha, kui selle lahenduse kohta põhjalikku analüüsi teha, siis ma piirdun ainult lõpptulemuse esitamisega ja seda selle pärast, et hiljem on tülikas süsteemi ümber kolida. Kui keegi mu aja kinni maksab, siis võin detailsema analüüsi teha ja sedagi alles siis, kui muude tööde kõrvalt aega üle jääb. Kuna vastus on juba ette teada, siis heast tahtest jagasingi seda informatsiooni. Keda huvitab täpsem kirjeldus, see tellib analüüsi, katsetab ise põhjalikult ja uurib googlest juurde. Võtta seda kui vihjet kalurile, et siin on hea koht või et siin ei tasu aega raisata. Kurb, kui selle pärast sõimama hakatakse - see pole esimene kord. Sinupoolne süvenemine oli metoodiliselt või ajaliselt puudulik.erikr kirjutas: kahju, et sisulise vestluse asemel on teema läinud valitud hostingu halvustamiseks. testisin just foorumit oma ülif****g turvatud töökoha võrgust firefoxiga ja postitasin külalisena ka testsõnumi. jah, on aeglasem kui velo.clubbers.ee või hinnavaatlus kuid see vahe on ebaoluline. eriti ebapädev tundub viide jamadele mehelt kes ise ütleb, et täpselt ei oska seletada kuna pole süvenenud. mina süvenesin ja jama ei leidnud. jään oma arvamuse juurde tihendi kvaliteedist. alati on lihtsam kritiseerida kui ise taha.
.tk peal on ennegi foorumeid ja lehti olnud, mis on ümber kolitud.
Kust sina tead, mida mina teinud olen ja kui lihtne see olnud on? Vaikimisi suhtumine teistesse, et kõik peavad ennast tõestama? Kui ma oleksin sadulas kõva tegija, kas siis usuksid mu teemakohast vihjet selle domeeni kohta?alati on lihtsam kritiseerida kui ise taha
Ma tean lihtsalt ette ära, et kui ma isegi natuke põhjalikumalt vastaksin, tahetaks ikkagi mingit uurimustööd ja ka sellest jääks väheseks. Mul ei ole viitsimist ja aega põhjalikuks vastuseks.
kas oleks mõeldav, et sellised postitused (esimest siin teemas mõtlen) paigutataks koheselt nende ilmumisel Teadete alla, siis puuduks ka võimalus mõtetult jahuda ja OT tekitada.erikr kirjutas:endal ei tulnud selline loogika pähegi. ka minu poolt teema lõpp.cowrider kirjutas:Kui ma oleksin sadulas kõva tegija, kas siis usuksid mu teemakohast vihjet selle domeeni kohta?
velo clubbers