Rattamatkad

Kõikvõimalikud mõtted, mis tulevad pähe kui pole ammu sadulasse saanud või oled sinna liiga kauaks jäänud.
Vasta
SK-K
Rattur

Rattamatkad

Postitus Postitas SK-K » 03. 02. 2005. 20:10

http://www.zone.ee/sk-k

Sealt leiate meie plaanitavate rattamatkade toimumisajad ja kohad. Oodatud ka teie endi pakkumise, mida võiks korraldada.[/b]

ESTONIAN
Rattur

Re: Rattamatkad

Postitus Postitas ESTONIAN » 03. 02. 2005. 20:19

Mina olen ka üks neist ehk teine isik kes seda korraldab. Andge teada kes on huvitatud.

Kasutaja avatar
mart
Rattur

Postitus Postitas mart » 03. 02. 2005. 23:45

Selliseid lehekülgi, k.a. zone, mis nõuavad avamisel miskite küpsiste (cookies) talumist/seedimist, püüan vältida (niigi spämmi küllaga).
Seekord, paadunud eesti maa fännina , sai uudishimust lk avatud ja arvan järgnevat:
Orienteeruvalt (olles seal olnud ja kohti nuusutanud/katsunud):
18. juuni 05, ligikaudu 50-ne km pikkune.
Tõrva-Koorküla(koorküla koobas)-Holdre(Holdre loss)-Taagepera(Taagepera loss)-Ala-Tõrva.
Asjalik ühepäevaretk, samas - koorküla koobas saab tulnukale pettumus olema. Kas eravalduses Taagera huvilist sisse ja torni ka laseb?
16. juuli 2005, ligikaudu 100 km pikkune
Tõrva-Jõgeveste-Keeni-Sangaste(Sangaste loss)-Paju(Paju mõis ja mälestussammas)-Valga-Hummuli(Hummuli mõis)-Tõrva.
100 jääb väheks, kuna ümbruskonnas veel mitmeid põnevaid kohti. Pigem arvestage ca 135-ga.Kus ööbite - Paju monumendi kõrval põllul või vanadekodus?
11-14 august 2005, Hiiumaa ring, 190 km, 3 päeva. 3. päevaga Hiiumaale ring peale kütta on tolle saare mõnitamine - pigem arvestage 5. päevaga, et midagigi süvenenult läbi vaadata.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.

ESTONIAN
Rattur

Postitus Postitas ESTONIAN » 04. 02. 2005. 19:53

Hiiumaa retk on alles algstaadiumis see kuupäev pole kindel veel. Taagepera lossist oskan nii palju öelda, et peaks torni saama eelmine suvi sai seal käidud aga torni ei jõudnud, sest seal olid pulmad ja Holdre lossi saab sisse minna ja see on väga halvas seisukorras. Sangaste ringi kohta ei oska öelda kuidas mu sõber plaanib. Mina pakkuks ühe päevast aga kui teha kahepäevane siis võiks külastada Otepääd. Kui kellegil veel küsimusi laske aga tulla.

Vasta

Mine “Üldfoorum”