jalgratas järelmaksuga
jalgratas järelmaksuga
kas keegi ehk oskab öelda, kui üldse on selline võimalus, siis kustkohast oleks võimalik osta Eestis jalgratast järelmaksuga...
peale kodu-anttila muidugi...
peale kodu-anttila muidugi...
Tartus näiteks on võimalik pea igas velopoes kokkuleppele saada, järelmaksu suhtes(ainult hawaist ei küsinud). Poed seda suurelt ei reklaami aga mina ostsin nii, et maksin ratta eest kahes osas. Kui kõik sai makstud sain ratta enda valdusse, seni oli poe tagaruumis hoiul. Tuleb lihtsalt poodnikelt küsida, kas ja kuidas.
kodanik "Tuul" mõtles asja pigem nii, et saab ratta kätte ja hiljem maksab. Selleks, et järelmaksukaardiga 50k ratast osta peab palganumber päris ümmargune olema. Jõukamad rattapoed võiksid järelmaksuga rattaid müüa küllmosu408 kirjutas:Tartus näiteks on võimalik pea igas velopoes kokkuleppele saada, järelmaksu suhtes(ainult hawaist ei küsinud). Poed seda suurelt ei reklaami aga mina ostsin nii, et maksin ratta eest kahes osas. Kui kõik sai makstud sain ratta enda valdusse, seni oli poe tagaruumis hoiul. Tuleb lihtsalt poodnikelt küsida, kas ja kuidas.
-
- Rattur
-
- Rattur
ego ja magnet kaardiga saab ju igas poes maksta kui tahad 20% asja eest rohkem maksta ja liisngut tehakse ka ilmselt igas korralikus kohas, hea variant rikastele, kui järelmaksuga maksad 20% rohekm siis ettetellimisega(maksuga) saab tavliselt 20% asja soodsamalt (veloplus) ei tea kumb on kasulikum. ajuhiiglased pange nüüd oma rakud tööle, äkki jõuab kohale midagi.Tuul kirjutas:ettemaksuga pole jah suurt midagi peale hakata
see ettemaks on kasulik kui hakkad sellele varakult mõtlema juba talve algul näiteks kui ei ole just talvel kihutaja uue rattaga, hakkad vaikselt maksma ja sad kevadel enne hooaega ratta kätte ja ei pea muretsema et keegi äkki ta vahepeal su keldrist ära viib, võ ikuskil magamistoas koguaeg ette jääb. mõelge sellele, talv veel kestab üks kuuke
killerfrog kirjutas:ego ja magnet kaardiga saab ju igas poes maksta kui tahad 20% asja eest rohkem maksta ja liisngut tehakse ka ilmselt igas korralikus kohas, hea variant rikastele, kui järelmaksuga maksad 20% rohekm siis ettetellimisega(maksuga) saab tavliselt 20% asja soodsamalt (veloplus) ei tea kumb on kasulikum. ajuhiiglased pange nüüd oma rakud tööle, äkki jõuab kohale midagi.Tuul kirjutas:ettemaksuga pole jah suurt midagi peale hakata
see ettemaks on kasulik kui hakkad sellele varakult mõtlema juba talve algul näiteks kui ei ole just talvel kihutaja uue rattaga, hakkad vaikselt maksma ja sad kevadel enne hooaega ratta kätte ja ei pea muretsema et keegi äkki ta vahepeal su keldrist ära viib, võ ikuskil magamistoas koguaeg ette jääb. mõelge sellele, talv veel kestab üks kuuke
minu mäletamist mööda sai talv läbi juba läbi 20 märtsil kl 14:32!
-
- Rattur
Ettemaks on protsendita antud laen.killerfrog kirjutas: ettetellimisega(maksuga) saab tavliselt 20% asja soodsamalt (veloplus) ei tea kumb on kasulikum...
Mõtetu teema vaidluseks. Igal on omad variandid mis sobivad. Kellel on raha, viib selle jaanuaris poodi hoiule, saab märtsis ratta ja hakkab sõitma. Kellel ei ole raha see kaupleb 20% alla, võtab märtsis laenu/järelmaksu/liisingu ja hakkab sõitma & rahul mõlemad.
siin foorumis on seega väga palju ebanormaalseid.killerfrog kirjutas: pidasin silmas lumeolusid ja sopaseid teid
normaalne inimene ju pasaga rattaga sõitma ei lähe
MTB ja sopp on üsna lahutamatudkillerfrog kirjutas:aga on ka muidugi teistmoodi mõtlejaid.
ma tahan ikka rattasõidust mõnu tunda mitte sopast riietel ja .......
:D:D
Vabandused OT pärast.
...juba olen jälle sõna võtmas, aga eile just sai sõidetud paar tunnikest... päike paistis ja linnud laulsid, kuid sopast ei tule ju mingit probleemi, kui sellised asjad nagu porikad olemas on. Muidugi asja miinus on see et peab hiljem ratast natuke pesema ja ümber õlitama.killerfrog kirjutas: ma tahan ikka rattasõidust mõnu tunda mitte sopast riietel ja .......
-
- Rattur