Kui jumal lõi ratta ...
Kui jumal lõi ratta ...
.
Viimati muutis Ermo, 08. 03. 2011. 12:30, muudetud 1 kord.
Sõida, aga ära mölise .
Re: Kui jumal lõi ratta ...
Kuidas läheb see postitus kokku sinu joonealuse tekstigaErmo kirjutas:siis hoidke inimesed ratastest eemal ....
Inglise keeles veel parem : If god created bicycle, then please do not mess with god's creation.
Treeni vähe, aga kvaliteetselt!
http://www.ccrotamobilis.ee
http://www.ccrotamobilis.ee
Nägid ilmutust kuskil metsavahel või
KEVADAlvaro kirjutas:Kuidas läheb see postitus kokku sinu joonealuse tekstigaErmo kirjutas:siis hoidke inimesed ratastest eemal ....
Inglise keeles veel parem : If god created bicycle, then please do not mess with god's creation.
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Kel jooksuaeg, kel ilmutuse aeg, kel äkiline talveunest ärkamine jne. Ühesõnaga kõvade muutuste aeg Las inimene jagab oma rõõme .Alvaro kirjutas:Jooksuaeg väMati kirjutas:KEVAD
velo clubbers
-
- Rattur
tahaks ka ükskord külastada seda sama müstilist hiina tehast kust tulevad kõikide maailmas tuntumate rataste raamid. on kellelgi äkki aadress anda [/quote]
Ära taha! Nähes seda, mis seal tegelikult toimub, tekib küsimus, kuidas sellisest "august" üldse nii korralikud jubinad välja tulevad. Üldjuhl näeb keskmine tehas välja tüüpiline nõukogude aegne angaar, kus pisikesed pilukad KÄSITSI torusid kokku keevitavad....
aadrerssid on ka olemas
Taiwaniga on loomulikult teine asi (korralikum kui Euroopas!)
Ära taha! Nähes seda, mis seal tegelikult toimub, tekib küsimus, kuidas sellisest "august" üldse nii korralikud jubinad välja tulevad. Üldjuhl näeb keskmine tehas välja tüüpiline nõukogude aegne angaar, kus pisikesed pilukad KÄSITSI torusid kokku keevitavad....
aadrerssid on ka olemas
Taiwaniga on loomulikult teine asi (korralikum kui Euroopas!)
Re: Karm ALE
paras Ärapanijasse nokkimiseks andaTopsik kirjutas:http://www.veloplus.ee/index.php?show=t ... ,9&id=1055
Karm allahindlus
Hind: 405900.00 => 32500.00
Ma norin ka natuke :) - sellega ei kõlba üldse võistelda - isegi selliseid elementaarsused nagu tubeless jooksud ja amordilukk lenksult puuduvad.Olivers kirjutas: See isend küll nii väga odav ei ole ja tegu on ikkagi väga pandava pilliga :!: :D
Ära parem nori. Asi rohkem usuline, kui tehniline- kui V+ ütleb oma kodukal, et rattal on: Keskjooks> XTR Hallowtech II , siis tuleb võistemine jätta ja usku pöörataKirsa kirjutas:Ma norin ka natuke...Olivers kirjutas: See isend
hallow - pühitsema, pühaks tegema /inglise-eesti sõnaraamat
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Mina võtaks selle reklaami kokku nii, et enesekindlus on pool võitu. Ei istu ma isegi sellise isendi selga, ent see on pigem minu probleem.
Sõidan ka deviisi "mees sõidab, mitte ratas" all ja ent kui vaadata, millest ratas koosneb siis pelgalt raami valmistaja ja osav komplekteerija ei muuda tervikut nii palju. Ma ei räägi siin raami materjalist või geomeetriast vaid komplekti hinnast. Ja eks see ajab tigedaks küll, et kõva kaubamärgi ratta spetsifikatsioon on samas hinnaklassis kehvem kui eelpoolmainitud ettevõttel. Kas meis räägib kadedus?
Sõidan ka deviisi "mees sõidab, mitte ratas" all ja ent kui vaadata, millest ratas koosneb siis pelgalt raami valmistaja ja osav komplekteerija ei muuda tervikut nii palju. Ma ei räägi siin raami materjalist või geomeetriast vaid komplekti hinnast. Ja eks see ajab tigedaks küll, et kõva kaubamärgi ratta spetsifikatsioon on samas hinnaklassis kehvem kui eelpoolmainitud ettevõttel. Kas meis räägib kadedus?