Polisei tegevus pühapäeval Jägala viadukti juures
Polisei tegevus pühapäeval Jägala viadukti juures
Tere
kuna mul endal õnnestus pühapäeval umbes 150m pärast Piibe maanteele Peterburi maanteelt keeramist saada politsei käest väärteoprotokoll, tunneks huvi kas kedagi veel seal politseinike poolt kimbutati. Sain kirja kiiruseületamise +56 km/h, kuna seal olevat olnud kiirusepiirang 30 km/h (ei hakanud politseinike represioonide kartuses nendega vaidlema). Mina seda kiirusepiirangut seal küll ei märganud ja maratonilt tagasi tulles teed üle vaadates selguski, et Peterburi maanteelt tulijale poldud kiirusepiirangu märki vaevutud üles panema. Märk oli küll Aegviidu poolt tulijatele ja Rakvere poolt tulijatele (teisel pool viadukti). Seega, kui keegi seal veel kella 10 paiku Tallinnast tulles kinni peeti, siis teadke et saite rikkumise kirja õigustühiselt.
Käisin täna veel samas kohas, klõpsisin mõned fotod ja koostan nüüd politseile vastulauset.
kuna mul endal õnnestus pühapäeval umbes 150m pärast Piibe maanteele Peterburi maanteelt keeramist saada politsei käest väärteoprotokoll, tunneks huvi kas kedagi veel seal politseinike poolt kimbutati. Sain kirja kiiruseületamise +56 km/h, kuna seal olevat olnud kiirusepiirang 30 km/h (ei hakanud politseinike represioonide kartuses nendega vaidlema). Mina seda kiirusepiirangut seal küll ei märganud ja maratonilt tagasi tulles teed üle vaadates selguski, et Peterburi maanteelt tulijale poldud kiirusepiirangu märki vaevutud üles panema. Märk oli küll Aegviidu poolt tulijatele ja Rakvere poolt tulijatele (teisel pool viadukti). Seega, kui keegi seal veel kella 10 paiku Tallinnast tulles kinni peeti, siis teadke et saite rikkumise kirja õigustühiselt.
Käisin täna veel samas kohas, klõpsisin mõned fotod ja koostan nüüd politseile vastulauset.
Jah, see punane Saab ongi minu oma
Trahvi otsustab kinnine komisjon, aga võib teha kuna 12 000EEK või aresti .
Aga varasemaid kehtivaid rikkumisi pole ja vastulause esitan ka homme.
Trahvi otsustab kinnine komisjon, aga võib teha kuna 12 000EEK või aresti .
Aga varasemaid kehtivaid rikkumisi pole ja vastulause esitan ka homme.
Viimati muutis smile, 07. 06. 2005. 09:55, muudetud 1 kord.
Õnnelikult pääsenud
Tulime ka Tallinna poolt ja saatuse irooniana rääkisime omavahel autojuhiga Soome kiirusepiirangutest, kui meid maha võeti.
Küsimusele, et palju siis antud teelõigul lubatud oli- vastasime, et 70 ning muid märke ei näinud.
Vastati, et pidavat olema 30. Kehitasime õlgu ja politseinik konstanteeris, et sõitsime tõesti täpselt 70-ga..............ning ulatas load tagasi.
Mis siin muud, kui vahepeal veab kah.
Küsimusele, et palju siis antud teelõigul lubatud oli- vastasime, et 70 ning muid märke ei näinud.
Vastati, et pidavat olema 30. Kehitasime õlgu ja politseinik konstanteeris, et sõitsime tõesti täpselt 70-ga..............ning ulatas load tagasi.
Mis siin muud, kui vahepeal veab kah.
Polisei...
Kuna rattafoorum, siis esimene mõte oli, et MNT rattaga sai kihutatud 30+56km/h kohas, kus lubatud 30 km/h (aga märki polnud) ning politsei trahvis jalgratturit, nagu veidi aega tagasi lubati - võtta jalgratturid erilise tähelepanu alla. Selgub, et punane Saab hoopis. Jõudu võitluses õigluse nimel!smile kirjutas: Sain kirja kiiruseületamise +56 km/h, kuna seal olevat olnud kiirusepiirang 30 km/h (ei hakanud politseinike represioonide kartuses nendega vaidlema).
Tulin ka Tallinna poolt ning märki küll ei märganud (olen kindel et seda seal ei olnudki). Imestasin ka veel et miks üks auto on seal kinni peetud, teeolud nagu ei oleks lubanud kiirust ületadagi. Edasi Aegviidu poole sõites oli alles märgata et teiselt poolt tulijatele oli tõesti 30km/h piirang ees.
Esitasin eile vastulause ära koos fotodega. Kui nad nüüd ikka mulle trahvi ära väänavad või isegi hoiatuse teevad siis ajan siit tunnistajad kokku. Suured tänud vastajatele!tsainik kirjutas:Jahh, tõsi- märki ei old, politsei oli
pääsesime ise läbi, kuskil 50-60 oli kiirus.
kui nüüd asi ikka päris karmiks läheb siis korja siit endale tunnistajad kokku- ülekohus ei pea mitte kotis püsima.