Tallinnast Narva poole sõit

Kõikvõimalikud mõtted, mis tulevad pähe kui pole ammu sadulasse saanud või oled sinna liiga kauaks jäänud.
Vasta
Kristiano
Rattur

Tallinnast Narva poole sõit

Postitus Postitas Kristiano » 11. 06. 2005. 14:56

Olles "igipõline" tallinlane, ei tea ma siiski kuidas võimalikult tervena ja ohutult, kergema vaevaga siit Narva, Jägala suunas väljuda. Eile sattusin kuhugi sinna Vana-Narva mnt.-lt Saha-Loo teele Iru korstna juurde. Peab ütlema, et see teelõik on koledaim, mida olen näinud. Läksin sealt kuna uus rattatee on ehitatud Lasnamäelt sinna Vana Narvakani ja siis lõppeb norm. tee ära ja peab kuidagi edasi pääsema. Tahtsin kokkuvõttes üle Narva mnt. (Peterburi tee) jõuda Loo teele, kuna sealt kaudu Jõelähtmeni kõige mugavam! Mnt.-ga teid avastada suht ebamugav. Kui keegi sõidab neid otsi, võiks, kui viitsimist on, oma parema trajektoori siia kirja panna: nimelt Tallinnast-Jõelähtmeni.
Siin ka: kaart

Kasutaja avatar
veiko
Kolimisspetsialist

Postitus Postitas veiko » 11. 06. 2005. 16:26

Käisime Rihoga just Kuusaluni välja. Linnast läksime välja Muuga-Maardu-Ülgaste-Rebala-Jõelähtme-Koogi-Kaberla-Kiiu jne.
Rebala ja Jõelähtme vahel on lõik ca2km kruusa. Aga selle kannatab ilusasti ära.

Kristiano
Rattur

Postitus Postitas Kristiano » 11. 06. 2005. 16:50

Olen seda teed ka sõitnud :) , kuid Jõelähtmeni on hea liikuda ka teistpoolt Peterburi maanteed, Loo tee ja sealt edasi Kostiverest läbi, samas Loo lõiguni (suure munani, iru korstnani) on küllaltki ebamugav jõuda.

Vasta

Mine “Üldfoorum”