Kehvad pudelikorvid? Sõrmed nõrgad? Joote laskumistel
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Ise pole kunagi ühtegi kaotanud millegipärast.
ei ole mõeldud äraviskamiseks. taolistel võistlustel on lihtsalt pudeli hind muu mängu hinnaga nii väike, et läheb kohe kui tühi või vaja ratast kergemaks saada. saateautost saab ju vajadusel kohe uue.Kristiano kirjutas:Pudelid ongi võistlustel läänemaailmas mõeldud äraviskamiseks; Tour de France jälgides lendavad need pidevalt tee äärde. Oleks seal, saaks võibolla ilusa komplekti kuulsuste joogitopse...
Näita palun rahvale, kus see pood onmatts kirjutas:Endal on Specialized'i kummirõngaga korviga viimase kahe aasta jooksul kadu null. Ja lisaks on see süsteem pudeli kätte saamiseks ja tagasi toppmiseks mugavam kui "tavaline". Rahvas, poodi!
Aga kuda te pudelitega seda kontrollite? Need ju enamasti läbi ei paista (mul vähemalt). Ja ega see teadmine ka suurt anna, kui otsas, siis otsas. Võtad punktist juurde.Antti kirjutas:Cameliga on jah see jama, et raske on ülevaadet omada enda "varudest"...
ok, nii küll, aga pudeli peab ikka kätte võtma selleks. ses osas olen ka nõus, et camel-või-muu-packi osas on ka kogus suurusjärguna tuntav. nii loksumise heli järgi kui ka tunde järgi seljal.erikr kirjutas:no käe järgi ja loksutades saab aru küll. ja kogemusega saab camelbakiga samamoodi aru.Mati kirjutas:Aga kuda te pudelitega seda kontrollite? Need ju enamasti läbi ei paista (mul vähemalt)...
Kuigi võistlustingimustes paljude rataste garantii kaotab kehtivuse (teoreetiliselt), saad tõenäoliselt sellele probleemile abi, sest V+ kaupluses oli suve hakul selline riistapuu muretsetud, mis need needid sinna tagasi pressib. Küsi järgi.jannar kirjutas:Nonii. Kui kunagi ammu seda teemat lugesin, imestasin tõsiselt, kui keegi väitis, et on võimalik kaotada pudel koos pudeli hoidjaga, siis nüüd sain seda ise kogeda. Nimelt läks EEC Otepää etapil (selle üliaukliku laskumise peal) mul pea tuliuus Merida hõbehall joogitopsi hoidja koos pudeliga minema. Murdus keevitusest lihtsalt lahti. Huvitav, kas see garantii alla kah käib? Või harrastasin ise liiga ekstremistlikku laskumisstiili?