Uus foorum

Kõikvõimalikud mõtted, mis tulevad pähe kui pole ammu sadulasse saanud või oled sinna liiga kauaks jäänud.
Vasta
Kasutaja avatar
hmf
Rattur

Uus foorum

Postitus Postitas hmf » 19. 08. 2005. 12:36

KristjanS
Rattur

Re: Uus foorum

Postitus Postitas KristjanS » 19. 08. 2005. 12:57

hmf kirjutas:http://sport.dap.ee

enda lehel oled pannud, et on keelatud reklaamida sarnase sisuga lehti ja tuled siis siia lagastama?

et kõik mis teil on keelatud on siin lahkelt lubatud? :evil:

IMHO
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...

Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood

Kasutaja avatar
hmf
Rattur

Postitus Postitas hmf » 19. 08. 2005. 14:11

rahune maha, mina ei ole spordifoorumi looja ja mina neid reegleid ei teind ning see on minu arust ka natuke kohatu reegel, sest mina sain sellest foorumist teada jalgpallifoorumist, samas ma tõesti ei tea, kas siin foorumis tohib, teisi sarnaseid foorumeid reklaamida, kui ei tohi siis vabandan aga ma arvan et paljudele spordihuvilistele on see huvitav koht.

KristjanS
Rattur

Postitus Postitas KristjanS » 19. 08. 2005. 14:15

hmf kirjutas:rahune maha, mina ei ole spordifoorumi looja ja mina neid reegleid ei teind ning see on minu arust ka natuke kohatu reegel, sest mina sain sellest foorumist teada jalgpallifoorumist, samas ma tõesti ei tea, kas siin foorumis tohib, teisi sarnaseid foorumeid reklaamida, kui ei tohi siis vabandan aga ma arvan et paljudele spordihuvilistele on see huvitav koht.
no hard feelings aga lihtsalt imelik tundus asi...
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...

Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood

Vasta

Mine “Üldfoorum”