Rattaõnnetuste statistika USA-s
Rattaõnnetuste statistika USA-s
Hea pildimaterjal lapsevanemale. Saab jõnglasele ära näidata ohtlikumad kohad
Approximately one out of six highway fatalities in the United States is a bicyclist or pedestrian each year. Estimates for 1995 indicate that 61,000 bicyclists were injured and 830 were killed in traffic crashes. These crashes can be classified or "typed" by their precipitating actions, predisposing factors, and characteristic populations and/or location that can be targeted for intervention.
http://www.tfhrc.gov/safety/pedbike/cta ... anbike.htm
Approximately one out of six highway fatalities in the United States is a bicyclist or pedestrian each year. Estimates for 1995 indicate that 61,000 bicyclists were injured and 830 were killed in traffic crashes. These crashes can be classified or "typed" by their precipitating actions, predisposing factors, and characteristic populations and/or location that can be targeted for intervention.
http://www.tfhrc.gov/safety/pedbike/cta ... anbike.htm
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Muuseas Tallinna osas on olemas selline kaardimaterjal kus kõik politsei sekkumist vajanud rattaõnnetused (inimene siis viga saand) ka peale kantud. Tegu siis tegelikult liiklusuuringu tulemiga, mida viib regulaarselt läbi Stratumi nimeline firma.
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Tere
jJanno
Kas see kaardimaterjal on ka avalikult nähtav ning siia foorumisse lingitav?Mati kirjutas:Muuseas Tallinna osas on olemas selline kaardimaterjal kus kõik politsei sekkumist vajanud rattaõnnetused (inimene siis viga saand) ka peale kantud. Tegu siis tegelikult liiklusuuringu tulemiga, mida viib regulaarselt läbi Stratumi nimeline firma.
jJanno
Paraku mitte, kuna inf on tasuline! Aga ikkagi olemas!jjanno kirjutas:Kas see kaardimaterjal on ka avalikult nähtav ning siia foorumisse lingitav?Mati kirjutas:Muuseas Tallinna osas on olemas selline kaardimaterjal kus kõik politsei sekkumist vajanud rattaõnnetused (inimene siis viga saand) ka peale kantud. Tegu siis tegelikult liiklusuuringu tulemiga, mida viib regulaarselt läbi Stratumi nimeline firma.
velo clubbers
Ma võin tasuta teatada, et Tallinna kõige õnnetusrohkeim paik on Järvevana teel suunaga mustamäele üle raudtee.Mati kirjutas:kaardimaterjal kus kõik politsei sekkumist vajanud rattaõnnetused (inimene siis viga saand) ka peale kantud...
inf on tasuline
Kõik on seal samamoodi, nagu 2 aastat tagasi:
viewtopic.php?p=12415#12415
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Sant koht jah, ei tea, miks seda ei ole korda tehtud (vaja piisava laiusega teed jalgratturitele). Ise olen seal varemalt puht instinkti ajel rattalt maha kapanud ja mööda muru lipanud; mitte ei kipu alati sinna eluga mängima. Edasi jöudsin nii kaugele, et hoian hoopis metsa vahele (Ülemiste järv) kui mtb.-ga, kuna ving on täistundidel ka paras jant.
Ma ei teadnudki, et tegijad sealt üle sõidavad Ise küll ukerdan jalad maas ja ka nõnda segavad need hirmsad augud seal tee servas. Liiklus ju ka liiga kiire ja tihe, et autode vahele trügida.mart kirjutas: Ma võin tasuta teatada, et Tallinna kõige õnnetusrohkeim paik on Järvevana teel suunaga mustamäele üle raudtee.
Kõik on seal samamoodi, nagu 2 aastat tagasi:
viewtopic.php?p=12415#12415