Varustuse tasemest ja väärtusest
Seda ma LauriA-e üritasingi selgitadaArno kirjutas:Mina näiteks tahaks saada selle tütarlapse telefoninumbrit, kes sõidab 7nda bemmiga ja käib suusareisidel üksi ja vahetab iga päev kostüüme. Mulle sellised meeldivad, ausõna! Tubli ja tark tüdruk ju, kes endale seda lubada saab! Ja ärge otsige siit irooniat!
ei saa küsimata jätta, et miks sa just sellise tütarlapse numbrit tahaks? viimasel ajal tundub, et selliseid pool tallinnat täis. ja kui seesama tüdruk sõidaks trolliga, puhkaks pärnus ja ainsad teksad on auklikuks kulunud, kas siis ei tahaks?Arno kirjutas:Mina näiteks tahaks saada selle tütarlapse telefoninumbrit, kes sõidab 7nda bemmiga ja käib suusareisidel üksi ja vahetab iga päev kostüüme. Mulle sellised meeldivad, ausõna! Tubli ja tark tüdruk ju, kes endale seda lubada saab! Ja ärge otsige siit irooniat!
Saksa pensionäri puhul ma ei kahtle, et nende sissetulek legaalne on.Ermo kirjutas:NB. Käige maailmas ringi ja vaadake kuidas ntx. saksamaal penskarid sõidavad linnaratastega, millistel on täis XT grupp ja kettad. Aga no nemad on ju külakurnajad ning kulakud !!! Enamik neist tuleks ju otseteed siberisse saata püha XT rüvetamise eest !!!
Sinu loogika järgi ei leitaks rahva valvsa silma abil ühtegi varastatud ratast üles - kui mulle sõidab täis XTR-ga narkari välimusega dude vastu, siis ma peaks eeldama, et ta sai selle seaduslikult. Muidugi, ei saa välistada võimalust, et tegemist on räppariga.
Segasaun on siis, kui on puu- ja elektriküte.
Ta nägi välja rohkem nagu Tiina Pargi ja Alla Pugatshova segu.AndreK kirjutas:Seda ma LauriA-e üritasingi selgitadaArno kirjutas:Mina näiteks tahaks saada selle tütarlapse telefoninumbrit, kes sõidab 7nda bemmiga ja käib suusareisidel üksi ja vahetab iga päev kostüüme. Mulle sellised meeldivad, ausõna! Tubli ja tark tüdruk ju, kes endale seda lubada saab! Ja ärge otsige siit irooniat!
AndreK - kas sa oleks vabatahtlikult ka "There is something about Miryam" saatesse läinud
yhinen 100% Ermo mõtteavaldustega. minu arvates võiks rattapedeks tituleerida mitte seda tegelast kes sõidab enda tasemele mitte vastava rattaga vaid seda kes teisest mööda sõites silmad punnis jõllab et millise ratta omanikust ta nyyd mööda sai. nii mõnegi mehe jutust kõlab läbi halin( kadedus )mis võiks paremal juhul omane olla ainult pensionäärile. rohkem sallivust mehed!
1 räägib aiast, teine aiaaugust.LauriA kirjutas:Saksa pensionäri puhul ma ei kahtle, et nende sissetulek legaalne on.Ermo kirjutas:NB. Käige maailmas ringi ja vaadake kuidas ntx. saksamaal penskarid sõidavad linnaratastega, millistel on täis XT grupp ja kettad. Aga no nemad on ju külakurnajad ning kulakud !!! Enamik neist tuleks ju otseteed siberisse saata püha XT rüvetamise eest !!!
Sinu loogika järgi ei leitaks rahva valvsa silma abil ühtegi varastatud ratast üles - kui mulle sõidab täis XTR-ga narkari välimusega dude vastu, siis ma peaks eeldama, et ta sai selle seaduslikult. Muidugi, ei saa välistada võimalust, et tegemist on räppariga.
Kas siis Ermo oma postituses ei andnud mõista, et on täiesti normaalne, kui ratas ja sõitja välise vaatluse põhjal omavahel kokku ei sobi ja me ei peaks oma päid vaevama, miks see nii on.erikr kirjutas:1 räägib aiast, teine aiaaugust.
Kuna mu rattasõidu oskused on nagu on, siis mina oluliselt parema varustusega ratturist enamasti mööda ei sõida. Aga on siis ebanormaalne, kui ma ei suuda naeru pidada, kui ma näen kuidas näiteks highend downhill ratta peal on tikkkonts kingadega ja meetriste kunstküüntega kilo kullakoormaga Kelly Osbourne look-alike?
paned ermole sõnu suhu ja arendad uut liini mida siin keegi varem pole puudutanud. kogu diskussioon on käinud siiski (eeldatavasti) legaalselt soetatud ratastest millega rahvas end väidetavalt eksponeerimas käib.LauriA kirjutas:Kas siis Ermo oma postituses ei andnud mõista, et on täiesti normaalne, kui ratas ja sõitja välise vaatluse põhjal omavahel kokku ei sobi ja me ei peaks oma päid vaevama, miks see nii on.erikr kirjutas:1 räägib aiast, teine aiaaugust.
ehk ratturitest ja nende sõiduvõimele mittevastavatest ratastest. jutt ei käi ostuvõimele mittevastavatest ratastest.
kui mingi dressides sjoma tuleks vastu ermolt pänna pandud sugariga siis loomulikult saab see mees rajalt maha sõidetud.
<OT algus> autode koha pealt ma küll nõud ei ole, et mis see minu asi on, mis autoga keegi sõidab. milleks risustada keskkonda maasturiga, kui saaks oma linnasõidud ka keskkonnasäästlikuma autoga tehtud <OT lõpp>
Ratta koha pealt õnneks asjalood nii ei ole. Kallis või odav- keskkonda ei saasta.
ja see neiu, kes must mööda sõitis oma uhke rattaga...keegi pole öeldnud, et mina ratta seljas üldse olin. too tolleks.
Ratta koha pealt õnneks asjalood nii ei ole. Kallis või odav- keskkonda ei saasta.
ja see neiu, kes must mööda sõitis oma uhke rattaga...keegi pole öeldnud, et mina ratta seljas üldse olin. too tolleks.
Tunnistan, et kuna Ermo läks hoogu (ja tegi maha kõik, kes teise rattavaliku üle imestavad), siis läksin mina ka. Ise, nagu varem mainisin, suhtun ikka rahulikult, kui ekstreem-koomilist vaatepilti näen - pigem vaatan siis ratast lähemalt.erikr kirjutas: paned ermole sõnu suhu ja arendad uut liini mida siin keegi varem pole puudutanud. kogu diskussioon on käinud siiski (eeldatavasti) legaalselt soetatud ratastest millega rahvas end väidetavalt eksponeerimas käib.
ehk ratturitest ja nende sõiduvõimele mittevastavatest ratastest. jutt ei käi ostuvõimele mittevastavatest ratastest.
kui mingi dressides sjoma tuleks vastu ermolt pänna pandud sugariga siis loomulikult saab see mees rajalt maha sõidetud.
Jah, mis saade see on?LauriA kirjutas:AndreK - kas sa oleks vabatahtlikult ka "There is something about Miryam" saatesse läinud
Viimati muutis AndreK, 16. 09. 2005. 08:52, muudetud 1 kord.
Uhh - läks keeruliseks. Mina lähenen lihtsamalt - kui ratas sõidab ja mulle vajalikes kohtades käike vahetab, on tegemist mulle vastava rattaga ja mis tähed sellele kirjutatud on, pole ju üldse küsimus. Inimene on ju olulisem, kui masin. Ja võidu sõitmisel on inimene see, kes tulemuse teeb.
Meenub paarikümne aasta tagune juhtum Tallinn koolinoorte MVlt suusatamises, kus minu aasta vanemad kooliõed tavaliste dresside ja puusuuskadega sõites kõigile ülejäänutele omas vanuseklassis, plastiksuuskade ja kombedega sõitjatele, "koti pähe tõmbasid".
Arvan - kui sa ikka sõita ei jaksa (või ei taha), siis hea tehnika sind sõitma ei pane ka.
Meenub paarikümne aasta tagune juhtum Tallinn koolinoorte MVlt suusatamises, kus minu aasta vanemad kooliõed tavaliste dresside ja puusuuskadega sõites kõigile ülejäänutele omas vanuseklassis, plastiksuuskade ja kombedega sõitjatele, "koti pähe tõmbasid".
Arvan - kui sa ikka sõita ei jaksa (või ei taha), siis hea tehnika sind sõitma ei pane ka.
There are seldom technological solutions to behavioral problems.
Just, jutt ei käi sellest, kui kiiresti sa sõidad. Toon näite teisest eluvaldkonnast: ütleme, et on valida kolm jäätist: mahlapulk, veidi vesine piimajäätis ja kreemjas koorejäätis. Ütleme, et esimene maksab 2 krooni, teine 4 ja kolmas 8. Mina võtaksin iga kell mõnusa kreemja koorejäätise, sest see on HEA. Magusaisu saaks ju rahuldada ka mahlapulga ja odavama jäätisega aga miks võtta odav ja kehva kui rahakott kannatab võtta HEA jäätis... Ja paksuks teevad kõik ühtemoodi Sama on rataste ja autode ja kõigega: kui rahakott kannatab võetakse see, mida tahetakse, olgugi, et odavamaga saaks "asjad ära aetud". Ja pole mitte kellegi teise asi kobiseda, mida ja kuidas keegi tarbib.AndreK kirjutas:Jutt ei käi üldse sellest!maakas kirjutas:Arvan - kui sa ikka sõita ei jaksa (või ei taha), siis hea tehnika sind sõitma ei pane ka.
Oleks mul vaid kallim ratas, küll siis sõidaks!
Noh siis olen ma valesti aru saanud. Siis ei saa ma küll aru miks võetakse "vingem", kui "lahjam" kõike vajadusi rahuldab.AndreK kirjutas:Jutt ei käi üldse sellest!maakas kirjutas:Arvan - kui sa ikka sõita ei jaksa (või ei taha), siis hea tehnika sind sõitma ei pane ka.
eriti pole väidetud, et kõik vajadused rahuldab. sqber kasutas ka väljendit odavamaga saab asjad ära aetud. praktiline pool tavaliselt jah kuid kogu point ongi emotsionaalses küljes. kes naudib tipptehnika omamist, kes näitamist, kes selle kasutamist....maakas kirjutas:Noh siis olen ma valesti aru saanud. Siis ei saa ma küll aru miks võetakse "vingem", kui "lahjam" kõike vajadusi rahuldab.
Võetakse sellepärast, et TAHETAKSE. Kui muid takistusi pole siis tahan/ei taha otsustab. On siis tahtmise põhjuseks eputamine, arenguruumi jätmine või midagi muud. Ja tahta võin ka sellepärast et saan (because I can - ek ei kõla nii hästi vist).maakas kirjutas: Siis ei saa ma küll aru miks võetakse "vingem", kui "lahjam" kõike vajadusi rahuldab.
http://www.mirror.co.uk/news/allnews/co ... _page.htmlAndreK kirjutas:Jah, mis saade see on?LauriA kirjutas:AndreK - kas sa oleks vabatahtlikult ka "There is something about Miryam" saatesse läinud
Nüüd läheb asi juba filosoofiliseks. Kui tuua mängu veel Freud ja tema teooria isiksuse ülesehitusest (ID, Ego, Superego ja nendevahelised suhted ning jõujooned, ka. minakaitsetaktikad), siis võiks avada täiesti uue foorumi .konakona kirjutas:Võetakse sellepärast, et TAHETAKSE. Kui muid takistusi pole siis tahan/ei taha otsustab. On siis tahtmise põhjuseks eputamine, arenguruumi jätmine või midagi muud. Ja tahta võin ka sellepärast et saan (because I can - ek ei kõla nii hästi vist).maakas kirjutas: Siis ei saa ma küll aru miks võetakse "vingem", kui "lahjam" kõike vajadusi rahuldab.
Raputan endale tuhka pähe, et selle haru teelt kõrvaletirimisega tegele(si)n ning soovin ühtlasi naela kummi kõigile, kes TRMile lähevad.
Mulle tundub, et siit teemast tulebki välja elu mõte. Milleks sõita kalli varustusega, kui saab ka odavamaga sõidetud? Milleks käia koolis ja tuupida, kui inimene saab ka ilma kõrghariduseta elatud? Milleks rabada hullult tööd, kui saab ka lihtsamalt? Milleks te vingujad üldse treenite, kuigi teised saabad ka ilma selleta hakkama? Mina arvan, et nendele kõigele saab vastata ühiselt: oma heaolu nimel.
velo.clubbers.ee
Jep, eesti keeles miskit väga tabavat/arusaadavat sõna nagu eriti pole. Jänkidel on weenie, millele siis vastav suund lisatakse:maanus kirjutas: pigem kasutaks sõna edevus .
weight-weenie n. a MTB owner (not even necessarily a rider) who is more concerned with how many milligrams a certain component saves off the bike's total weight than with how to be a better rider.
techno-weenie n. a rider who knows more about the newest MTB parts and techno-fads than about the trails. Someone who buys lots of gadgets to add supposed iotas of performance to the bike. Greeting a friend whom we haven't seen in a year, I might say "Hi, Marta!" A techno-weenie might say "Oooh, you got White Industries hubs on that bike now?"
Lisaks veel sellised tegijanimed:
poser n. derogatory term for people with $7,000 bikes that never see an actual trail. Usually found near a trail head and never dirty.
fred n.
1) a person who spends a lot of money on his bike and clothing, but still can't ride. "What a fred -- too much Lycra and titanium and not enough skill."
2) (from road riding) a person who has a mishmash of old gear, does't care at all about technology or fashion, didn't race or follow racing, etc. Often identified by chainring marks on white calf socks. Used by "serious" roadies to disparage utility cyclists and touring riders, especially after these totally unfashionable "freds" drop the "serious" roadies on hills
gear masher n. someone who always rides in too high a gear, stomping on the pedals.
organ donor n. someone who rides without a helmet.
roadie n. a rider who prefers riding on paved surfaces. Often derogatory.
retro-grouch n. a rider who prefers an old bike with old components and isn't fond of new, high-tech equipment.
shuttle guys n. people whom you see going downhill, but never uphill.
superman n. a rider who flies over the handlebars and doesn't hit the ground for a long time. This may result in injury, but when it doesn't, it's really funny for everyone else.
vultures n. spectators who line up at dangerous obstacles in hopes of seeing blood.
Vabandan OT pärast
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Siinne haigusele kalduv teema pani mind endalt küsima: kas minu ratas on ikka piisavalt kallis / piisavalt heal tasemel, et korraldajad mind H100 starti lubavad Juhendis nagu märget polnud aga mine tea, mis tsensuur seal kohapeal on. Ja Erikr peab vist mulle nüüd oma Crossmax jooksud andma, sest ta oli minust TRM'l üle 500 koha ja 18 minti tagapool aga mul on kõigest Deore rummude ja Alex Adventurer pöiaga jooksud
Oleks mul vaid kallim ratas, küll siis sõidaks!
Et siis peaks nagu tegema eraldi kontrollajad:sqber kirjutas:Siinne haigusele kalduv teema pani mind endalt küsima: kas minu ratas on ikka piisavalt kallis / piisavalt heal tasemel, et korraldajad mind H100 starti lubavad
XTR - 6 tundi
XT - 7 tundi
LX - 8 tundi
Deore - 9 tundi
no name - 10 tundi.
Et siis kui oma rattale vastavat aega välja ei sõida, jääd ajalimiidist välja?
sorry, et ei pannud nimekirja sram'e ja muud - ei jaga eriti seda matsu, oma rattal on stx-tagavahetaja sain sellega alla 9 tunni hakkama
nii haiget juttu pole ammu lugenud. loe H100 juhend läbi. rattakonfile seatud piirangu puudumisel pane ratas joonele, sõida, ja ära mölise.sqber kirjutas:Siinne haigusele kalduv teema pani mind endalt küsima: kas minu ratas on ikka piisavalt kallis / piisavalt heal tasemel, et korraldajad mind H100 starti lubavad Juhendis nagu märget polnud aga mine tea, mis tsensuur seal kohapeal on. Ja Erikr peab vist mulle nüüd oma Crossmax jooksud andma, sest ta oli minust TRM'l üle 500 koha ja 18 minti tagapool aga mul on kõigest Deore rummude ja Alex Adventurer pöiaga jooksud
ehk suudad endalegi 41 aastaselt crossmaxe lubada armastusest tehnika vastu mitte kehalise võimekuse tõttu. sul on 16 aastat sinnamaale jõudmiseks aega. loodetavasti jõuad varem.
See mentaliteet on selline, et Crossmax peaks tegelikult Crosslandi hinnaga kätte tulema, aga osta saaksid vaid väljavalitud, loaga.erikr kirjutas:ma pigem ägestusin selle keskerakondlik-proletaarse mentaliteedi vastu mis on kogu selle teema allikaks.
PS. Bilanssi siis võetaks muidugi ikka õige hinnaga...
Diamond Fetish 4000$ väärtuses Swarovski juveele,AndreK kirjutas:
Ma ei saa aru, millest selline vingumine - kui tahtmist ja raha on, siis võid osta endale ükskõik mida.
Money talks and bullshit walks :idea:
kränkset
Gravity is a Bitch