Hullumeelne idee - tunnel.

Kõikvõimalikud mõtted, mis tulevad pähe kui pole ammu sadulasse saanud või oled sinna liiga kauaks jäänud.
Kasutaja avatar
AndreK
hobisportlane

Postitus Postitas AndreK » 06. 01. 2005. 16:19

tarmo kirjutas:tunneli teema on taas ellu äratatud :!: :lol: :lol: seekord tallinn - pärnu. peagi näeme esimesi vihaseid postitusi kohalikelt tunnelivastastelt :wink: :twisted:
elagu tunnelid - tuleviku treeningpaigad :!: 8)
Mõelge midagi muud välja.... igavaks läheb juba

Kasutaja avatar
Soobel
Rattur

Postitus Postitas Soobel » 07. 01. 2005. 18:19

Tallinnast pärnuni on tunnelit vist raske kaevata. Aga ViaBaltica tihedat liiklust saab teisiti ära kasutada. Nimelt haaravad autod enesega kaasa arvestatava ?huvoolu. Päris tuules s?ita on ohtlik, seda teab meist küll igaüks. Sestap tuleb Pärnu maantee ehitada kahekordseks, ülemise korruse p?rand peab olema tihe tuultläbilaskev rest. Et seal siis rattaga s?ites Autode tekitatud ?huvoolust lisahoogu saada. Pealegi saab teise korruse kandekonstruktsioone ära kasutada reklaamide kinnitamiseks, nende vahele v?ib ka kaubanduskeskusi, politseijärelvalvepunkte jms ehitada.
mustal taustal helendab must vari

Kasutaja avatar
tarmo
Testisõitja

Postitus Postitas tarmo » 16. 01. 2005. 16:17

Kes laupäevast eesti päevalehte lappas, see nägi, et meie tunneliteema on ületanud uudise künnise 8) allakirjutanu oli Soobel ja viiteks oli pandud http://www.velo.clubbers.ee, mis kahjuks (või õnneks :wink: ) viitab serveri omaniku kodulehele.
Igal juhul siinsed tunnelivastased - teile on ära tehtud. Ja korralikult. :lol:

kalev
Rattur

Postitus Postitas kalev » 16. 01. 2005. 16:40

Kasutaja avatar
mart
Rattur

Postitus Postitas mart » 16. 01. 2005. 21:14

tarmo kirjutas:Kes laupäevast eesti päevalehte lappas, see nägi, et meie tunneliteema on ületanud uudise künnise 8) allakirjutanu oli Soobel ja viiteks oli pandud http://www.velo.clubbers.ee
Pakun, et ErikR on lolliks läinud ja ajutises meeltesegaduses Soobeli nime all leheneegritele tunneli loo ette söötnud, et VCEE reitingut tõsta. :D
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.

Kasutaja avatar
Kuldar
Trendirattur

Postitus Postitas Kuldar » 16. 01. 2005. 21:56

tarmo kirjutas: Igal juhul siinsed tunnelivastased - teile on ära tehtud. Ja korralikult. :lol:
Pole välistatud, et selle kähriku järgmine lauslollus üllitatakse meedias http://www.porterracing.ee/ nimel. Ajakirjandusvabaduse viljad. Õigemini vitsad.
Peaasi, et SL-i vihje pühapäevaste ühissõitude anaalsustest kusagilt läbi ei imbuks!

maxspeed
Rattur

Postitus Postitas maxspeed » 16. 01. 2005. 22:25

Peale artikli lugemist, vaatasin igaks juhuks mitu korda kalendrisse ja tahtsin veenduda, et ega 1.aprill pole äkki märkamatult saabunud. Või on lihtsalt naljapäev üle toodud varasemale ajale... täiesti arusaamatu lugu :shock:

Kasutaja avatar
erikr
Admin

Postitus Postitas erikr » 17. 01. 2005. 00:00

mart kirjutas: Pakun, et ErikR on lolliks läinud ja ajutises meeltesegaduses Soobeli nime all leheneegritele tunneli loo ette söötnud, et VCEE reitingut tõsta. :D
pakun, et sa peksad segast.
teema oli päris hea hapukurgihooaja välgatus. samas EPL-is see muidugi foorumile head reklaami ei teinud nende hulgas kes ei süvene asjadesse.
mis väljakutse? kiirabil ja politseil on väljakutse, minul on töö...
velo.clubbers.ee velo clubbers

Kasutaja avatar
AndreK
hobisportlane

Postitus Postitas AndreK » 17. 01. 2005. 09:22

Teate, kui keegi ütleb, et "tunnelivastastele" on ära tehtud, siis tahaks küsida millega on ära tehtud?
Mis on nüüd muutunud?
Artikkel Päevalehet Onlines - ülima tõe ja tegelikkuse indikaator?
Soobel - kui oled asja nii kagele viinud, vii asi ka lõpuni.
Kui tunneli projekti selle aasta jooksul paberil pole ja rahastajat leitud ei ole - olete teie "tunnelipooldajad" "kaotanud".(Kasutan sellist sõna kuna osadele tegelastele meeldib siin mingit hirmsat võitlus/võistlus momenti tabada).

Sirkel ja joonlaud kätte ja potsti A0 formaadi peale jooni vedama.

tervitades

realist ja marutunnelivastane

AndreK
Viimati muutis AndreK, 17. 01. 2005. 09:39, muudetud 1 kord.

Kasutaja avatar
Alvaro
Rattur

Postitus Postitas Alvaro » 17. 01. 2005. 09:35

AndreK kirjutas: Sirkel ja joonlaud kätte ja potsti A0 formaadi peale jooni vedama.
Mul kaks väga osavat masinjoonestajat olemas. Kes tindiga käsa määrida ei taha, saatku sõnum privasse, annan nende kontaktid. Aga sponsorid pange ikka enne valmis, korraliku töö eest tahetakse ikka korralikku rulli ka.

Kasutaja avatar
tarmo
Testisõitja

Postitus Postitas tarmo » 17. 01. 2005. 10:52

Kuldar kirjutas: Pole välistatud, et selle kähriku järgmine lauslollus üllitatakse meedias http://www.porterracing.ee/ nimel.
Teatan klubi nimel , et Porter Racing ei oma mingeid seoseid tunneliehituse projekti, Soobeli nimega ega Eesti Päevalehega.

Kasutaja avatar
Soobel
Rattur

Postitus Postitas Soobel » 17. 01. 2005. 12:51

Ehkki see polnud eesmärk, tundub, et ära tegin hoopis mina. K?igile, kes seda ideed t?siselt v?tsid. Poleks eales uskunud, et selle peale s..t niimoodi vahutama läheb!

Eks teinekord olen oma naljadega tagasihoidlikum.

:oops:

René
Rattur

Postitus Postitas René » 17. 01. 2005. 13:41

Soobel kirjutas:Ehkki see polnud eesmärk, tundub, et ära tegin hoopis mina. K?igile, kes seda ideed t?siselt v?tsid. Poleks eales uskunud, et selle peale s..t niimoodi vahutama läheb!

Eks teinekord olen oma naljadega tagasihoidlikum.

:oops:
Ärategijale-sooblile nii palju, et nalja võib teha ja siin peetakse heast naljast väga lugu, aga veloclubbersile viitamine on midagi muud. Kaks eri asja. Kui kellelgi siin midagi üldse vahutama läks, siis ainult selle peale, et EPLis oli viide foorumile.
Seekord läks tsipa nihu see nali.

Kasutaja avatar
Soobel
Rattur

Postitus Postitas Soobel » 17. 01. 2005. 15:48

nalja võib teha ja siin peetakse heast naljast väga lugu, aga veloclubbersile viitamine on midagi muud.

Siis ma ei tea, kelle nali see seal on. Minu nali oli tunnelikaevamine v?i kahekordne kiirtee. Aga kes selle Päevalehte pani - ei tea.

V?i arvatakse, et käin kui Jaan Tatikas, paberirull kaenlas, toimetuste vahet ja räägin Veloclubbersist? No ei! V?in käsi lenksul vanduda, et pole mingit selleteemalist inffi ajalehtedesse saatnud.

Mis mu jalgrattaalased veloclubbresivälised internetipatud siis on?
Korra valimisteajal Spämmis T?nisPalts mulle, saates reklaamiga koos ka internetiaadressi. Mina spämmisin vastu ja soovitasin tal v?imule tulles ehitada jalgrattatee Lillekülast mööda raudteeäärset tühermaad Pärnu mnt viadukti alt ja üle Veerenni tänava siselinna kalmistu vahelt kadriorgu välja. Veel saatsin kommunaalametisse kirja, et nad soolamise l?petaks, kuna talvega roostetasid mul paar roostevaba kodarat läbi. Palts lubas asja volikogus arutada, kommunaalamet saatis pikalt, väites, et nende soolaläga on euronormidega vastavuses.
Aga kui kalmistu vahele rattatee tehakse, siis siin on minu s?na mängus.

Kasutaja avatar
Pierre
Rattur

Postitus Postitas Pierre » 19. 01. 2005. 15:35

AndreK kirjutas:Teate, kui keegi ütleb, et "tunnelivastastele" on ära tehtud, siis tahaks küsida millega on ära tehtud?
Mis on nüüd muutunud?
Artikkel Päevalehet Onlines - ülima tõe ja tegelikkuse indikaator?
Soobel - kui oled asja nii kagele viinud, vii asi ka lõpuni.
Kui tunneli projekti selle aasta jooksul paberil pole ja rahastajat leitud ei ole - olete teie "tunnelipooldajad" "kaotanud".(Kasutan sellist sõna kuna osadele tegelastele meeldib siin mingit hirmsat võitlus/võistlus momenti tabada).

Sirkel ja joonlaud kätte ja potsti A0 formaadi peale jooni vedama.

tervitades

realist ja marutunnelivastane

AndreK

ma ei saa aru miks mõned liikmed nii "tunneli mürgised" on? Ideede kui selliste väljakäimine on on ju inimese loomuses, ja minuarust terendatav :) , et kui da Vinci helikopterit visandama hakkas, naerdi temagi välja ning nt. van Gogh ei müünud ka oma eluajal ühtegi pilti...

Vahest on elu näidanud, et "täna" utoopilisena näiv asi, on "homme" reaalsus.

Ainult jõudu, edumeelsele Soobelile 8) , esines ta siis velo.clubbersi egiidi all või mitte.

Kasutaja avatar
Corrosion
Rattur

Postitus Postitas Corrosion » 19. 01. 2005. 15:40

Reaalsed igavad inimesed...
No Pain No Gain

nerd04
Rattur

Postitus Postitas nerd04 » 19. 01. 2005. 16:14

80 km sirgjoones kulgev perspektiiviõpetuse illustratsioon võib kõhedaks võtta küll. seetõttu saan aru ka tunneliidee vastu viimse hingetõmbeni võitlejatest. Minu ettepanek on- kui tunnel, siis käänuline ja elegantsete kaartega-kurvidega ja mõõdukate tõusude ja langustega.

Vasta

Mine “Üldfoorum”