meile kõigile, kes me oleme ''pisut''rattafanaatikud,on treenimiseks aastaringselt peale hea tervise ka teisi
põhjusi miks olla motiveeritud,näiteks võistlused.
Igalüks meist, harrastajatest proffideni seab endale eesmärgi;kes tahab kilosi maha võtta , kes tahab tugevamaks ning kiiremaks saada, kes tahab kõike korraga.kõik kes me pühendame enda kiiret aega treenimiseks selleks et vormi jõuda kevadeks või suveks,varastame me seda oma lähedaste aja arvelt vähem või rohkem.
Minu puhul on nii, et kui ma soovin tulla ELION cup'i etapil tulla viiekümne(lõpu) sisse pean ma tegema aastaringselt 50h. kuus
trenni,loomulikult sellest enamus ratta seljas istudes, aga kas se tasub ka siis ära kõik se vaev ajaga võidu joosta selleks,et võistlustel konkurentsis püsida.Minule rattasport väga olulisel kohal elus seleks et olla ka muudes eluvaldkondades olla edukam,ning loomulikult ka selleks kunagi surra tervena ja ärksana.Mis on teie motivatsioon ning millist rolli mängib teie elus aktiivne rattasport ning aeg?See on nagu ''laupäevaõhtune palavik'',ainult et kestab järgmise laupäevani jne... .
Kuidas kujutlete elu ilma jalgrattata?