coca-cola tooted
coca-cola tooted
et cc ratas on palju kära tekitanud, siis mida rahvas arvab kära põhjustajast ehk coca colast?
Vanalinna GP-l oli harrastajates üks kutt, kes joogiks kasutas CC. Mingi hetk siis võttis pudeli, keeras ilusti korgi sussuga maha, võttis lonksu ja pani korgi peale. Jook-joogiks, aga ajakulu ja mugavus korgiga mässamises on küsitav.
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
oli jah. Pildilt nägin, mis siia üles riputati. Pildi nimi oli "Tõeline harrastaja, ilmselt vihjates tüübi tossudele ja T-särgile, aga cc-pudel pudelihoidjas hakkas ka mulle silma. Lahe.Mati kirjutas:Vanalinna GP-l oli harrastajates üks kutt, kes joogiks kasutas CC. Mingi hetk siis võttis pudeli, keeras ilusti korgi sussuga maha, võttis lonksu ja pani korgi peale. Jook-joogiks, aga ajakulu ja mugavus korgiga mässamises on küsitav.
Trennis tuleb sõita sama kiirest, kui võistlusel. Või isegi natuke kiiremini!
Ma selle mõttega selle pildi tegingi. Meil mõned harrastajad siin(k.a mina vistmuaddib kirjutas:oli jah. Pildilt nägin, mis siia üles riputati. Pildi nimi oli "Tõeline harrastaja, ilmselt vihjates tüübi tossudele ja T-särgile, aga cc-pudel pudelihoidjas hakkas ka mulle silma. Lahe.

muuseas sama jama oli mul TRR-il, kui esamkordselt sai geeli tarbitud. No ei tulnud hammaste ja ühe käega see Maximi keeratav kork nii lihtsalt lahti. Mässamine-ajakulu-grupis ohtlik. Peaks olema lutt, nagu rattapudelitel, hea lõua vms.-ga pärast kinni vajutadaMati kirjutas:Vanalinna GP-l oli harrastajates üks kutt, kes joogiks kasutas CC. Mingi hetk siis võttis pudeli, keeras ilusti korgi sussuga maha, võttis lonksu ja pani korgi peale. Jook-joogiks, aga ajakulu ja mugavus korgiga mässamises on küsitav.
Trennis tuleb sõita sama kiirest, kui võistlusel. Või isegi natuke kiiremini!
Selle venna kohta võib küll julgelt öelda, et tuli-nägi-võitis. Mitte küll sõitu, aga kindlasti ise ennast ning suhtumise osas ka meid "tõsiseid" harrastajaidUrmasL kirjutas:... Meil mõned harrastajad siin(k.a mina vist) võttavad seda ratta-asja nii õhinaga, et kogu vaba aeg ning raha kulub rattale ja treenimisele. Missest, et tulemust ei tule (no mõnel siiski tuleb....) Hea, et leidub ka 'harrastajaid' kes ilma mingit valehäbi tundmata tulevad starti. Vot just selliste jaoks peakski tegelikult 'harrastajate' klass olema.

velo clubbers
Mul Kõrves sama jama Maximiga. Niikaua kakkusin hammastega korki, kui see ära deformeerus ja venis aga lahti ei tulnud.Lõpuks ei saanud muud, kui kakkusin hammastega paki nurga katki ja hakkasin sealt imema.Loll olin,et ei taibanud enne starti vaadata kuidas lahti käib.Extranil oli hea,kakud "selka" pealt ja jood.muaddib kirjutas:muuseas sama jama oli mul TRR-il, kui esamkordselt sai geeli tarbitud. No ei tulnud hammaste ja ühe käega see Maximi keeratav kork nii lihtsalt lahti. Mässamine-ajakulu-grupis ohtlik. Peaks olema lutt, nagu rattapudelitel, hea lõua vms.-ga pärast kinni vajutadaMati kirjutas:Vanalinna GP-l oli harrastajates üks kutt, kes joogiks kasutas CC. Mingi hetk siis võttis pudeli, keeras ilusti korgi sussuga maha, võttis lonksu ja pani korgi peale. Jook-joogiks, aga ajakulu ja mugavus korgiga mässamises on küsitav.
see rattasõit on viinud kõik mu finantsid ja .....