Kool läbi
nojah.mina ei hoolinud sellest et kui kool oli,oli vaja õppida ning examitel läx see eest väga raskelt.aga nyyd on lõpux see saaast läbi ja võib hakata sydamerahuga väntamataavid kirjutas:mul sai kah kool läbi... kuidagi ei saa jalgu alla (st pedaalidel normaalselt väntama)...Corrosion kirjutas:Tore, et kellegil on ka kool läbi saanud...

"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
algatasid küll. Ermo algatas tõsise treeningprobleemi teema ja sina jätkasid seda ükel hetkel kooli lõpetamise teemana, millest mitu nooremat kasutajat tuld võtsid. tahaks teada kus siin teema pealkirjaga seos oli? minu tänamatu töö on neid algatatud teemast möödapanekuid ja offtopicuid siis jagada ja kolida ning neile siis pealkirju välja mõeldaCorrosion kirjutas:Hea et teistel läbi on, mul mitte, examidHomme mata
Huvitav, mina seda teemat ei algatanud..

See et ma nii muuseas mainisin... Kõik töö on rohkemal või vähemal määral tänamatu, sellest olen isegi aru saanud 
Ja mille poolest see kool vähem tõsisem on kui treeningprogramm?
Tänapäeval võib jah arvata, et seal koolis peal lufti suurt ei toimu aga noh kõik oleneb ju persoonist, antud juhul õpilasest.

Tänapäeval võib jah arvata, et seal koolis peal lufti suurt ei toimu aga noh kõik oleneb ju persoonist, antud juhul õpilasest.
No Pain No Gain
küss pole ühe või teema tõsiduses vaid algatatud teemas püsimisesCorrosion kirjutas:See et ma nii muuseas mainisin... Kõik töö on rohkemal või vähemal määral tänamatu, sellest olen isegi aru saanud

tahad rääkida kooli lõpust, tee sellekohane teema

erikr kirjutas: algatasid küll. Ermo algatas tõsise treeningprobleemi teema ja sina jätkasid seda ükel hetkel kooli lõpetamise teemana, millest mitu nooremat kasutajat tuld võtsid. tahaks teada kus siin teema pealkirjaga seos oli? minu tänamatu töö on neid algatatud teemast möödapanekuid ja offtopicuid siis jagada ja kolida ning neile siis pealkirju välja mõelda
vähemalt tubli oled, et meie järel koristada viitsid.
aga ära nii palju neid saatana märke pane, rikud õhtuse hea tuju ära ja teed mulle koledaid unenägusi..