Juhtum Tartu noortetuuril
Juhtum Tartu noortetuuril
mida te sellest arvate???
on ikka tänases noorspordis kombed......
uudis siis pärit sportnetist
Täna hommikul leidis Tartu Noortetuuril aset inetu vahejuhtum. Pikkuus Racing Tähtvere klubi noorrattur Sander Maasing palus peakohtunikult luba asuda kolmanda etapi starti ilma numbrita. Poisi treener Aavo Pikkuus olevat temalt numbri ära võtnud, sest poiss polevat eelmisel päeval täitnud tema poolt antud taktikalisi korraldusi.
Maasing võistleb M-16 klassis alles esimest aastat ja sõitis eelmisel etapil väga tublilt, olles ees jooksikute grupis. Tegemist on äärmiselt inetu teoga olümpiavõitja poolt, isegi siis, kui noor tõesti midagi valesti tegi. Võib olla, et kunagi kasutas NSV Liidu koondise treener Viktor Kapitonov tema enda suhtes samasuguseid meetodeid, kui Aavo ei allunud koondise treenerile, aga see ei saa mingil juhul vabanduseks olla.
on ikka tänases noorspordis kombed......
uudis siis pärit sportnetist
Täna hommikul leidis Tartu Noortetuuril aset inetu vahejuhtum. Pikkuus Racing Tähtvere klubi noorrattur Sander Maasing palus peakohtunikult luba asuda kolmanda etapi starti ilma numbrita. Poisi treener Aavo Pikkuus olevat temalt numbri ära võtnud, sest poiss polevat eelmisel päeval täitnud tema poolt antud taktikalisi korraldusi.
Maasing võistleb M-16 klassis alles esimest aastat ja sõitis eelmisel etapil väga tublilt, olles ees jooksikute grupis. Tegemist on äärmiselt inetu teoga olümpiavõitja poolt, isegi siis, kui noor tõesti midagi valesti tegi. Võib olla, et kunagi kasutas NSV Liidu koondise treener Viktor Kapitonov tema enda suhtes samasuguseid meetodeid, kui Aavo ei allunud koondise treenerile, aga see ei saa mingil juhul vabanduseks olla.
nii need treenerid juba on... ise ka olin kunagi PRT-s. seal sai ikka vahepeal treeneri julmust tunda. Ntx, kui võistlustel katkestasid, pidid ise koju sõitma, kuskil tartule lähemal polnud see probleem, aga ntx peale võistlust pärnust tartu sõita on liig. Teine kord mis meelde on jäänud, et kuna treenerile ei meeldinud ühe poisi käitumine laagris, saatis ta selle õhtul mingi 11-12 ajal suure spordikotiga tartu poole koju ära. Nujah, muid väiksemaid intsidente oli veel, aga neid ei viici kirjutada. Lõpuks viskas mul kopa nii ette, et tulin PRT-st tulema, tegin üldse 2 aastase pausi rattaspordiga (mõnas mõttel loll otsus, sest siis olin ma endast aasta vanematest ikka natukene üle)
velo.clubbers.ee
kurvad kogemused Tiit Tammega
Need kes võistlustel hästi ei esinenud olid tema jaox madalamad kui muru. Ja noh raha nöörimisest ei hakka ma üldse rääkima.

"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
distsipliin
Ei tea, kuidas on lood distsipliiniga selles trennis, kuid k6ik treenerid kasutavad karistusi laiskade ja s6nakuulmatute korralekutsumiseks. Seda enam, et rattasport olevat (?) meeskonnasport ...
Tea, kas Pikkuus poistele grupi pidurdamist on 6petanud?
Tundus uudist lugedes, siin just nagu teise treeneri huvidega rohkem tegemist (tema poisid said rohkem kasu grupi j@relevedamisest).
PS. M@letan minevikust, kuidas vana Kirsipuu sai Edasis (noortele-Postimehe eellane) kurjustada, et trennis noori poisse s6imas !

Tea, kas Pikkuus poistele grupi pidurdamist on 6petanud?
Tundus uudist lugedes, siin just nagu teise treeneri huvidega rohkem tegemist (tema poisid said rohkem kasu grupi j@relevedamisest).
PS. M@letan minevikust, kuidas vana Kirsipuu sai Edasis (noortele-Postimehe eellane) kurjustada, et trennis noori poisse s6imas !

tuksub-sõidan, tuksub-sõidan, tuksubtuksubtuksub - pean pausi...