Huvitav

Kõikvõimalikud mõtted, mis tulevad pähe kui pole ammu sadulasse saanud või oled sinna liiga kauaks jäänud.
Vasta
kristjan1997
Rattur

Huvitav

Postitus Postitas kristjan1997 » 17. 01. 2010. 20:56

Huvitav leidsin nii palju foobiaid mul on akrofoobia ehk pimeduse kardus aga mis on sinu foobia mine vaata seal on kuni z täheni foobiat ma usun et leiad enda foobia http://www.noolis.com/forum/viewtopic.php?f=45&t=136

Kasutaja avatar
dr Holden
klassik

Re: Huvitav

Postitus Postitas dr Holden » 17. 01. 2010. 21:28

kristjan1997 kirjutas:Huvitav leidsin nii palju foobiaid mul on akrofoobia ehk pimeduse kardus aga mis on sinu foobia mine vaata seal on kuni z täheni foobiat ma usun et leiad enda foobia http://www.noolis.com/forum/viewtopic.php?f=45&t=136
Mul on üks foobia, see on kardus uute kasutajate postituste ees. Ole meheks, 97. aasta väljalaske Kristjan, uuri järgi, mis foobia see on või mis ta võõrapärane nimi on. Ma ise ei julge, sest mul on uute teadmiste foobia kahh!

Kasutaja avatar
andre170
Rattur

Postitus Postitas andre170 » 17. 01. 2010. 22:16

Kristjan1997, vanad tegijad on teinud tuhandeid postitusi, et sul oleks siin foorumis kogu rattainfo olemas ja lugemist ootamas. Kuna Sul tahhofoobiat ja tsüklofoobiat ei ole, siis edu rattaspordi harrastamisel! Akrofoobia vastu aitab viewtopic.php?f=8&t=25752 :-)

andresle
Rattur

Postitus Postitas andresle » 18. 01. 2010. 09:44

Kõik vana aja inimesed(mina seal hulgas)! Clubbers lähebki paremaks(vbl ka kehvemaks) nende läbi, kes täna veel ütlevad välja kõik, mida sülg suhu toob. Nii et rohkem respekti igühe suhtes!

Kasutaja avatar
mart
Rattur

Postitus Postitas mart » 18. 01. 2010. 11:16

andresle kirjutas:Kõik vana aja inimesed(mina seal hulgas)! Clubbers lähebki paremaks(vbl ka kehvemaks) nende läbi, kes täna veel ütlevad välja kõik, mida sülg suhu toob. Nii et rohkem respekti igühe suhtes!
Just-just rohkem arrogantsust ja ignorantsust. Las noorus möllab ja profaanlus õilmitseb. Persse need teema süvitsi minekud ja analüüsid ning argumendid. Tulistame valimatult puusalt ja pärast vaatame, kas ka kuhugi pihta saime. Ja vanad pässid ja peerud, kel vanust üle kolmekümne, jätku noored rahule ja siirdugu eakohastesse foorumitesse - videvik.ee ja loojang.ee, on nende õige koht. Ja foorumi nimest võiks sõna "velo" ära võtta, et teemade ringi veelgi avardada. Ja veel võiks korraldada võistluse, et kes ajaühikus kõige rohkem teemasid tekitab.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.

axxo
Rattur

Postitus Postitas axxo » 18. 01. 2010. 17:09

mart kirjutas:
andresle kirjutas:...Ja foorumi nimest võiks sõna "velo" ära võtta, et teemade ringi veelgi avardada.
Mardi ettepanek on jumala õige. Minu arust ka võiks sõna velo foorumi nimest demonteerida. Siis saaks rahulikult, ilma süümekateta porri-teemat arendada. Selles valdkonnas on veel üsna palju nurgataguseid avastamata-kaardistamata.
Ratta-värk ongi üks igivana äraleierdatud teema, et sellega võiksidki rahulikult mingid pikkade habemetega ajaloolased tegeleda (a la ZZ TOP-id).

Vasta

Mine “Üldfoorum”