Kuulutustes sisalduv info

Kõikvõimalikud mõtted, mis tulevad pähe kui pole ammu sadulasse saanud või oled sinna liiga kauaks jäänud.
Vasta
Kasutaja avatar
erikr
Admin

Postitus Postitas erikr » 21. 12. 2003. 23:34

cowrider kirjutas:
killer kirjutas:Nüüd lõpetan XC-ga :cry: seega pakkuda >
Kus su finish asub, ehk kus kraami uurida/osta võiks?
Särk võib huvi pakkuda.
mu meelest tasuks alati kõigepealt e-maili ja erasõnumit proovida enen kui tekib vajadus avalikuks kontaktiks isiklikus asjas.
mis väljakutse? kiirabil ja politseil on väljakutse, minul on töö...
velo.clubbers.ee velo clubbers

cowrider
Rattur

Postitus Postitas cowrider » 21. 12. 2003. 23:49

erikr kirjutas:
cowrider kirjutas:
killer kirjutas:Nüüd lõpetan XC-ga :cry: seega pakkuda >
Kus su finish asub, ehk kus kraami uurida/osta võiks?
Särk võib huvi pakkuda.
mu meelest tasuks alati kõigepealt e-maili ja erasõnumit proovida enen kui tekib vajadus avalikuks kontaktiks isiklikus asjas.
Ma arvan, et selle küsimuse vastus huvitab ka teisi potensiaalseid ostjaid.
Kui siia vastus tuleb, siis hoiab see teiste aega ja vaeva kokku.

Kasutaja avatar
erikr
Admin

Postitus Postitas erikr » 21. 12. 2003. 23:54

cowrider kirjutas: Ma arvan, et selle küsimuse vastus huvitab ka teisi potensiaalseid ostjaid.
ma oma lihtsameelsuses lootsin, et kõik huvilised oskavad personaalseid kanaleid kasutada.

cowrider
Rattur

Postitus Postitas cowrider » 22. 12. 2003. 00:07

erikr kirjutas:
cowrider kirjutas: Ma arvan, et selle küsimuse vastus huvitab ka teisi potensiaalseid ostjaid.
ma oma lihtsameelsuses lootsin, et kõik huvilised oskavad personaalseid kanaleid kasutada.
OK, võid mu kirjad ära kustutada, aga teeks ettepaneku, et kuulutajate tähelepanu juhitaks ka sellele, et nad märgiksid kuulutustesse ka tehingu toimumise variandid. Ma olen vist erandlik, aga minuarvates see info on oluline, kuigi pole märganud, et selle vajadusele oleks eriti tähelepanu osutatud - su oma kuulutusteski pole asukoha kohta infot olnud.

Kasutaja avatar
erikr
Admin

Postitus Postitas erikr » 22. 12. 2003. 00:36

cowrider kirjutas: OK, võid mu kirjad ära kustutada, aga teeks ettepaneku, et kuulutajate tähelepanu juhitaks ka sellele, et nad märgiksid kuulutustesse ka tehingu toimumise variandid. Ma olen vist erandlik, aga minuarvates see info on oluline, kuigi pole märganud, et selle vajadusele oleks eriti tähelepanu osutatud - su oma kuulutusteski pole asukoha kohta infot olnud.
ka selle info saab priva kaudu kätte kuigi kiire diili puhul on kauba / tehingu toimumise asukohal täiendav lisaväärtus. samas on eesti nii väike, et isegi veloga sõidab päevaga ühest servast teise ära. ja kui nii müüjal kui ostjal on tahtmine kõva siis ei ole asukohal mingit tähtsust. siiani pole keegi mulle nurisenud, et miks ma kauba asukohta pole teatavaks teinud, kaup on omanikku vahetanud minu kodus, töö juures, pirta trekil, tondi petra pesula parklas, kõrvemaa metsas, otepää suusastaadionil...

Vasta

Mine “Üldfoorum”