Kas Sinul on TRRilt saadud päevituserandid veel kätel näha ?
Kas Sinul on TRRilt saadud päevituserandid veel kätel näha ?
Ah ?
Trennis tuleb sõita sama kiirest, kui võistlusel. Või isegi natuke kiiremini!
või siis käia solaariumis ja rattasärk selga panna..........tarmo kirjutas:kellel ranti pole, see ärgu tundku ennast alavääristatuna. nimelt on võimalik juuksuri juurde minnes alati valida, kas randiga või ilma. käige ära ja valige "randiga" sedaviisi on teil uus rant juba enne TRR-i
järgmise etapi eel hea kekata et " näe sõitsin eelmine aasta 10 tundi TRR rada"
Aga moraal on see, et mis sinu elus ka ei juhtuks,
alati on seal ruumi veel ühe õlle jaoks!
alati on seal ruumi veel ühe õlle jaoks!
Mul on vasaku käe peal veel ilusti näha, nagu oleks natuke allpool õlga uus käsivars külge keeratud. Aga paremal käel enam ei paista. Ma sõitsin ka ju nii kaua, et selle ajaga andis ilusti ära päevitada. Loo moraal on vist see, et sellel aastal tuleb võimalikult väheste riietega või üldse ilma sõita, saab kohe ilusa päevituse ja üle kogu keha
Kuna see oli mul sisuliselt ainus tõsine "päevitamine", siis randid veel väga selgelt näha!
Loodetavasti taipavad nad enne solarkut ikka pika dressi ja maski maha võtta.Arbo kirjutas:popimad mehed pidid peale Kakumäe ringil kerimist Suurhalli solaariumis rattariietega käima, et siis kevadel profid välja näha
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
no olenevalt nende naissõitjate kiirusest võib ju ka päris kihutamiseks minna mõni teeks elu sõiduRom kirjutas:Et siis palju naissõitjaid nagu hawaii plakatil? see võtaks tempo ikka väga allamarion kirjutas: võimalikult väheste riietega või üldse ilma sõita, saab kohe ilusa päevituse ja üle kogu keha
velo clubbers
Ma stardin grupist 499 meest ja minatarmo kirjutas:urmas, sina kohe oma grupikagaUrmasL kirjutas:Marion, millisest stardgrupist sa sel aastal stardid?marion kirjutas: Loo moraal on vist see, et sellel aastal tuleb võimalikult väheste riietega või üldse ilma sõita, saab kohe ilusa päevituse ja üle kogu keha
Tegelikult vist 500-... ma ei tea 2000 vist