Vaba aega Muza juures!

Kõikvõimalikud mõtted, mis tulevad pähe kui pole ammu sadulasse saanud või oled sinna liiga kauaks jäänud.
Vasta
René
Rattur

Vaba aega Muza juures!

Postitus Postitas René » 19. 04. 2004. 22:14

Kuna ise olen nüüd audis mõneks ajaks (käin nagu tulnukas ringi, toru seljast väljas, varsti lüüakse nuga sisse :shock: ), siis on mul pakkuda välja aeg spordimeditsiinikeskusesse Muza Lepiku juurde 26-ks aprilliks 450 kroonisele uuringule (kellaaega ei mäleta, aga oli pealelõunat - täpsustan). Kasutage võimalust, järjekorrad on pikad, kes ei tea!

Nii tore on, muide, samal ajal teie võistluse muljeid lugeda.... :(

Jõudu teile kõigile, aja soovijal jätta palun privasse teade.

Kasutaja avatar
Martster
Rattur

Postitus Postitas Martster » 20. 04. 2004. 08:02

Just eile käisin Proua Lepik'u käe all ja soovitan soojalt - ka minusugune " roheline" sai päris palju targemaks, kuigi muidu olen kuulnud et Muza on ehk algaja jaoks liiga kõrge pilotaazh.

Eriti fun oli koos laupäevase võistluse kaardiogrammi vaadata, mille ettenägelikult välja olin printinud. Ta ei anna sulle küll mingit mantrat, delai raz, delai dva, aga aitab sul kokku viia foorumist/weebist/kirjandusest loetud killud ning need ühtseks tervikuks kokku panna. Ja on the top of that, oma piiranguid tuleb tunda ja asja kaine mõistusega võtta.
Life Must Be Fun !

Vasta

Mine “Üldfoorum”