Küsijale:Kas ei võiks kehva taseme põhjus olla ka heldekäelistes sponsorites? Et liiga lihtsalt saab esi50 mees oma varustuse kätte?
Ole hea ja täpsusta mida sellega mõtled?
Küsijale:Kas ei võiks kehva taseme põhjus olla ka heldekäelistes sponsorites? Et liiga lihtsalt saab esi50 mees oma varustuse kätte?
ei ole solvunud,LauriA kirjutas:Rom: ma loodan, et ei solvanud sind .......
lihtne mõttekäik mida rohkem trenni seda paremad tulemused karmid tingimused peale juba noorteklassidest alates, raske õppustel kerge lahingus.Rom kirjutas:LauriA arvas nii meie kehvast tasemest.
Ole hea ja täpsusta mida sellega mõtled?
Midagi sinna poole jah (nagu ma ütlesin, on seda peas pöörlevat mõtet raske paberile panne nii, et see .... ei tunduks/oleks süüdistus). Raha tuli muidugi teistest allikatest (Spordikomitee vms organisatsioon see oli)Ray kirjutas:Ma saan veits segaselt aru, aga kas idee selles, et vene ajal olid tulemused paremad spordis, kuna sponsoreid oli vähem?
enamik sõitjaid kannavad logosid niisama ehk siis tasutaXTRace kirjutas:ma siinkohal ei räägi vaid enda eest. Aga paljud kannavad logosid tõepoolest ka niisama.
veloclubbersi särgi kandjad ei saa ju Merida kirjaga sõitmise eest raha; või saavad
Mina küll mitte Samas Merida ja Napal logode eemaldamisega rikun vist litsentsilepingut . Tegelikult tellisin ma velo.clubbers.ee särgi ka sellepärast, et teist lühikeste varukatega särki oli ka vaja (muidu oota, millal üks pesust välja tuleb ja pikaga on suvel piin sõita) ning IMHO oli särk ka hea hinnaga.XTRace kirjutas:ma siinkohal ei räägi vaid enda eest. Aga paljud kannavad logosid tõepoolest ka niisama.
veloclubbersi särgi kandjad ei saa ju Merida kirjaga sõitmise eest raha; või saavad
Extremel on korralikud võistlussärgid ja vestid, kus sponsorid ilusti kirjas.LauriA kirjutas:Ise imestan, et näiteks Massa riietus on nagu ta on s.t Chevrolet logo kandmise eest General Motors ei maksa vist midagi (kui maksab, siis on loomulik, et see seal on). HE ja sinu tiimil on ju täiesti omanäoline (ja ilusalt minimalistlik - see on muidugi maitseasi) vorm olemas s.t välismaiste logode vaba.
No need medalid tulid siiski vist ametlikult NSVL-ile, mitte Eestile. Ja mõtle kui iga sotsialistlik vabariik sai mõned medalid, siis kogu liidu peale koguneski paras hunnik kokku ju.Ray kirjutas:Kui ma nüüd ei eksi, siis vene ajal sai Eesti taliolümpial kaks medalit (Antson ja Levandi). Nii, et see süsteem oli jama. NSVs oli sportlasi palju, kõigile pandi julm tamp taha, kes pidas vastu, kes ei pidanud.
Ega imetrikke (s.t ajude kasutamist toore jõu asemel) ei lubata ju enam samamoodi - näiteks lauatennises (Enn Halliku raamatu põhjal) hiinlased vahepeal kasutasid ka imereketeid, mis võimaldasid nii tugeva vindiga palle lüüa, et praktiliselt olid need tõrjumatud. Iseeenesest mingit kosmoseteadust seal ei olnud - kattekummid olid lihtsalt palliga hästi nakkuvad. Need reketid keelati.alar kirjutas: Aga süsteem oli jama jah, ülesse ehitatud sellele, et kõige tugevamad jäävad vaid elama, mitte ei meelitatud igast imetrikkide abil tulemusi välja- toores jõud.
ja kui uwe hohn odaviskes stabiilselt üle 100 hakkas põrutama, nihutati oda raskuskeset. kuigi mulle tundus et selle raskuskeskme nihutamise taga oli rohkem dopingainete tormiline areng.LauriA kirjutas:alar kirjutas:
Autosport on ju samas seisus - tehniline progress vähemalt F1 tasemel on ju summutatud.
Rattaspordis on ju samamoodi, et reegleid, mis määravad ära rattakonstruktsiooni, on palju.
Suusahüpetes on ka meelde jäänud tõmblemine riietuse ja suuskade pärast.
Reketite imeomaduste põhjus ei olnud vist niipalju kattekummis kui shvammikihi paksuses - väga paks svhamm võimaldas tõmmata sellise vindi, et pall vastase lauapoolele kukkudes enam üles ei põrganudki, vaid veeres ruttu üle lauaääre maha vabandan OT pärastLauriA kirjutas: Ega imetrikke (s.t ajude kasutamist toore jõu asemel) ei lubata ju enam samamoodi - näiteks lauatennises (Enn Halliku raamatu põhjal) hiinlased vahepeal kasutasid ka imereketeid, mis võimaldasid nii tugeva vindiga palle lüüa, et praktiliselt olid need tõrjumatud. Iseeenesest mingit kosmoseteadust seal ei olnud - kattekummid olid lihtsalt palliga hästi nakkuvad. Need reketid keelati.